• DOLAR 32.229
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2447.139
  • ...
Yağmura Rağmen Ağrılılar Stadyumu Doldurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Ağrı Şehir Stadyumunda düzenlenen Kutlu Doğum Etkinliği yapılan konuşmalarla devam etti. Yağmur altında devam eden programda bir konuşma yapan Molla Münir Şanlı, Resulullah`ı tanımak istiyorsanız Kuran`a bakın diyerek peygamberin ahlakının Kur`an olduğu vurgusu yaptı.

Molla Münir konuşmasına devamla, "Allah ve melekleri Resulullah`a salat eder onun üzerine selam ederler. Ey Peygamber Sevdalıları bizler de hep beraber, top yekûn resule salat edelim. Onu hayatımızda yaşatalım. Resulullah`ın olduğu hayatta adalet vardır, cesaret vardır, huzur vardır, bereket vardır. Ey güzel insanlar bizler Resulullah`ı anlamak ve hayatımızda yaşatmakla yücelecek, dünya ve ahirette azizlerden olacağız." dedi.

Resulullah`ın hayatından kesitler veren Molla Münir, yağan yağmurdan dolayı konuşmasını kısa kesti. Daha sonra Hubeyb bin Adi ve Zeyd bin Desinne`nin şehit edilişini konu alan tiyatro gösterisiyle asrısaadete yolculun yapan Ağrılılar Zeyd Bin Desinne nin çektiklerinin canlandırılmasında duygulu anlar yaşadılar.

Program Erhan Güler hocanın okuduğu duayla son buldu. (Fikret Özkan - M. Emin Mağlay - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri