• DOLAR 32.56
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2441.129
  • ...
Peygamber Sevdalıları Elazığ`da Buluşacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Elazığ halkının teveccühü ile düzenlenen etkinliklere katılanların salonlara sığmadıklarını dile getiren Peygamber Sevdalıları Platformu Elazığ Koordinatörü Ali Aslan Işık; "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bu yıl Kutlu Doğum Etkinliğini 17 Nisan Pazar günü 14.00-18.00 saatleri arasında Elazığ`ın miting alanı olan İstasyon Meydanı`nda düzenleyeceğiz. Çünkü Elazığ halkının Peygamber sevgisi Elazığ`ın en büyük salonlarına bile sığmadı. Halkımızın teveccühü ile iki cihan serveri Hz Muhammed (sav)`in Kutlu Doğumunu meydanlarda kutlayacağız inşallah." dedi.

Program hazırlıklarının büyük bir gayretle bitme aşamasına geldiğini söyleyen Işık, "Cadde brandaları, bez afişler, duvar afişleri ve esnaflarımızın duyarlı dövizleriyle Elazığ`ımızı bu güzel etkinliğe hazırlama gayretindeyiz. Elazığ`ın her tarafını kapı kapı dolaşarak el ilanlarımızı ve Peygamberimize ithafen hazırlanan hediye CD`lerimizi dağıtarak halkımızı Kutlu Doğum Etkinliğine davet ediyoruz


ÜCRETSİZ SERVİS YAPILACAK
17 Nisan Pazar günü şehrin dört bir yanından İstasyon Meydanı`na ücretsiz servis yapılacağını söyleyen Işık, "Kendi imkânları ile gelemeyen halkımız öğle namazı akabinde kalkış noktalarından ücretsiz servislerle Kutlu Doğum Etkinliğine katılabilirler. Hayırsever araç sahipleri de aynı saatten itibaren bu noktalardan seferler yapıp bu hayra ortak olabilirler." dedi.


TÜM PEYGAMBER SEVDALISI HALKIMIZ DAVETLİDİR
Tüm Peygamber Sevdalılarını İstasyon Meydanına davet eden Işık, "Tüm duyarlı Peygamber sevdalısı halkımızı İstasyon Meydanı`na Kutlu Doğum Etkinliği`ne, kadın-erkek, genç- yaşlı demeden bekliyor, halkımızın Yüce İslam Peygamberine olan bağlılık ve sadakatini göstermesini diliyoruz. Rabbimizden bu ve benzeri etkinlikleri kendi rızası için kabul buyurmasını niyaz ediyor, tüm peygamber sevdalılarını Allah`ın selamıyla selamlıyoruz" diye konuştu.

Ebubekir Alkan - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir