• DOLAR 32.234
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2385.386
  • ...
Gaziantep`te `Kur`an Ziyafeti` Gecesi Düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Anadolu Gençlik Derneği ile Evrensel Hafızlar Derneği tarafından Mekke`nin Fethi ve Gaziantep`in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümleri nedeniyle Dünya Kur`an-Kerim okuma birincilerinin katılımıyla Kur`an-ı Kerim okuma programı düzenleyecek.
 
31 Aralık Cumartesi günü saat 18.30`da Ulu Camide gerçekleştirilecek olan geceye, Dünya Kur`an-Kerim okuma birincileri Güney Afrika`lı Abdurrahman Sadien, Suriyeli Hafız Mustafa İbrahim Culeylati, Türkiye birincisi Mehmet Bilir ve çok sayıda davetli katılacak.
 
Mekke`nin fethi ve Gaziantep`in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümleri olması nedeniyle böyle bir gece düzenlediklerini belirten Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Fatip Evyapan,"Bu güzel gecede Kur`an-ı Kerim tilaveti ile hemşerilerimize özel bir gece sunmayı hedefliyoruz" dedi.
 
Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Öztürk`ün, "Allah Yolunda Çalışmak" konulu vaazı ile `Kur`an Ziyafeti` gecesinin başlayacağını belirten Evyapan, "Çeşitli ülkelerden Dünya Kur`an-ı Kerim okuma şampiyonlarını ağırlayacağımız gecede Hafız Adil Öztekin ve Kurtuluş Camii İmamı Ahmet Hayta`da Kur`an- Kerim tilaveti yapacaklar. Ayrıca Enes Özgür, Muhammed Çelik ve Yakup Sönmez ise birbirinden güzel ilahiler seslendirecekler. Bayanlar için özel yer ayırdığımız programımızın sonunda ise hatim duası gerçekleştireceğiz " ifadelerini kullanarak, ayrıca geceye katılan davetiye sahiplerinden birinin çekilecek kura sonucu umreye gitme şansı yakalayacağını da sözlerine ekledi.
 
Şefik Mert - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir