• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Peygamber Sevdalıları'ndan İstanbul'daki Mevlid-i Nebi etkinliği için teşekkür mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı, İstanbul’da büyük bir katılımla Yenikapı’da "Cihad Önderi Hazreti Muhammed" temasıyla düzenlenen "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine katılan ve etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Etkinlik hakkında açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Marmara Koordinatörü Ercan Vergili, sıkıntısız bir şekilde etkinlik gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Peygamber aşığı halkın yoğun katılımından dolayı teşekkür eden Vergili, "Peygamber Sevdalısı İstanbul halkı yeni ve güzel bir güne imzasını atmıştır. Özellikle etkinliğimize saatler kala İstanbul halkı ve çevresindeki illerden buraya akın etti. Çok güzel, duygulu, bol salavat ve tekbirlerle geçen bir etkinlik oldu. Özellikle aylar önce yaptığımız hazırlıklarda bize katkı sunanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Vergili, "Allah- Teâlâ katkıda bulunan herkesten razı olsun. Onları Havz-ı Kevser'de Peygamber Efendimizle buluştursun. Özellikle etkinlik alanına yolcuları taşıyan, etkinlik alanına yiyecek ve su ikramlarında bulunan hayırseverlere, İstanbul halkına, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir