• DOLAR 32.449
  • EURO 34.759
  • ALTIN 2438.03
  • ...
Kutlu Doğum Konferansına Davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

OSMANİYE- Peygamber Sevdalıları Platformu, 9 Nisan Cumartesi günü saat:20.00`da Ahmet Şekip Ersoy Kültür merkezinde düzenlenecek Kutlu Doğum Konferansı için hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Organizasyon hakkında bilgi aldığımız platform yetkilisi Mustazaf Der Osmaniye Şubesi Başkanı Abdulkadir Alakuş; "Kutlu Doğum Etkinliğimizi her yıl olduğu gibi yine Ahmet Şekip Ersoy Kültür merkezinde gerçekleştireceğiz. Konferansımıza Doğru Haber Gazetesi Yazarlarından Mehmed Göktaş Hoca ile Siyer araştırmacısı Abdulvahab Kaplan Hocamız katılacak. Sanatçılar Özcan ve Mustafa ilahi ve ezgileri ile sahne alacak. Ayrıca Kervan Tiyatro Grubu hazırladıkları piyes ile inşallah bizleri Peygamber (SAV) ile Ashabının iklimine götürecek."dedi.

Cumartesi gerçekleşecek Kutlu Doğum Etkinliği için yaptıkları çalışmaların sürdüğünü belirten Alakuş; " Peygamber Sevdalıları Platformu olarak organizasyon için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Etkinlik için 20 bin el ilanı ile 2 bin 500 duvar ve araçlar için afiş hazırladık. On adet bez afişi Osmaniye`nin değişik semtlerine astık. İki aracımız sesli anonsla vatandaşlara duyuru yapmaya başladı ve radyoda organizasyonumuzu duyuruyoruz. Ayrıca etkinlik için hazırlattığımız 5 bin adet Kutlu Doğum Cd`sini Osmaniyelilere dağıtacağız"dedi.

Kutlu Doğum Etkinliklerinin, Allah Rasülünün mesajını insanlara ulaştırmak için bir vesile olduğunun altını çizen Alakuş; "Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl ki etkinliklerle Hz Muhammed (SAV) salonlarda, statlarda ve meydanlarda gündem olmuş, mesajı halkımıza ulaşmıştır. Ayrıca Peygamber Sevdalıları tarafından organize edilen salâvat kampanyaları ile O`nun muhabbeti, Müslüman Halkımızın dilinde ve gönlünde an ve an zikredilmiştir. Tüm bu hayra ortak olabilmek için biz de Osmaniyemizde inşallah bu etkinliği yapacağız"dedi ve Osmaniyelileri düzenleyecekleri etkinliğe davet etti.

Ayhan Kaya - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir