• DOLAR 32.251
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2418.465
  • ...
Vanlılar Kutlu Doğum sevincini paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformunun her yıl Nisan ayında düzenlediği Kutlu Doğum etkinliğine katılan Van halkı memnun olduklarını dile getirdi.

Duygularını İlke Haber Ajansı (İLKHA) ile paylaşan Peygamber sevdalısı İbrahim adlı vatandaş, daha önceki yıllarda da bu etkinliğe katıldığını, Programın çok güzel olduğunu belirterek, “Programı düzenleyenlerden, bu organizeyi yapanlardan Allah razı olsun. Bizler ailece katıldık.” dedi.

Kutlu Doğum etkinliğine ilk defa katıldığını söyleyen Hacı Turan,  şu ifadeleri kullandı: “Allah bu Kutlu Doğum haftasını hayırlara vesile kılsın. İlk kez bu yıl katılıyorum. Gürpınar`dan geldik. Çok güzel bir programdı. Kalabalık ve coşkuluydu. Allah müyesser eylesin.”

Programa ailesiyle birlikte geldiğini söyleyen bir diğer Peygamber sevdalısı   Şaban Aydıner ise; “Programı çok güzel bulduk. Bizler de Peygamber sevdalısıyız. Ailece katıldık ve bundan dolayı çok mutluyuz. Daha önceki yıllarda da bu programa katılmıştık.” şeklinde konuştu.

Kutlu Doğum etkinliğine her yıl katıldığını söyleyen Yahya Taş isimli vatandaş ise şöyle konuştu:  
“Bizler programa ailece katıldık. Programı çok güzel bulduk. Van`da 9.su düzenlenen bu programa her yıl katıldık. Bu programdan çok memnun olduk. Bundan sonraki etkinliklerde de herkesin katılmasını umut ediyorum. Bu konuda biraz geç kalınmışlık var.  Dokuz yıldır düzenlenen bu programın çok daha evvel düzenlenmiş olması gerekirdi. Bizler Kutlu Doğum Haftası`ndan aylar önce salâvatlar çektik. Bir hafta kala hazırlıklara girdik. Neşe ve sabırsızlıkla bu haftayı bekliyorduk. Bizleri bu güne kavuşturan Allaha hamd olsun.”  

Bilal Çemberlitaş adlı  Peygamber sevdalısı  etkinliğe Edremit`ten katıldığını belirterek, çok beğendiğini ifade etti. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir