• DOLAR 32.751
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2443.27
  • ...
Galatasaray'da başkan belli oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Galatasaray'da mevcut başkan Dursun Özbek ile anayasa profesörü Süheyl Batum arasında başkanlık seçimi yaşandı... Galatasaray Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Dursun Özbek, 14. sandık sonucunda seçimi kazanmayı garantiledi.

Galatasaray Kulübü başkanlığına yeniden seçilen Dursun Özbek, "Galatasaray’a yakışan demokratik bir seçim olmuştur. Burada kaybeden yoktur. Bir kurum kazanmıştır, o da Galatasaray’dır" dedi.

Başkan adaylarından Süheyl Batum’un konuşmasının ardından kürsüye çıkan Özbek, “Galatasaray’a yakışan demokratik bir seçim olmuştur. Süheyl kardeşimi de bu demokrasiye verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Burada kaybeden yoktur. Bir kurum kazanmıştır, o da Galatasaray’dır” ifadelerini kullandı.

Demokratik bir seçim yaptıklarını ifade eden Süheyl Batum, "Hiçbir başka kurumun başaramayacağı bir seçim yaptık. Seçimin kazananı her zamanki gibi Galatasaray oldu. Seçimin demokratik geçmesini şölen havasında geçmesine divan heyetine, yeni yönetime ve hepinize yürekten teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu şölen havasındaki toplantı, seçim, yarınki zaferimize de ön olacaktır. Hep beraber 24. şampiyonluğumuzu yaşayacağız. Bu şölen havasında demokrasiyi uygulayabilen bir camiadan bütün kulüpten korksun. Biz Galatasaray’ız. Biz kimseye benzemeyiz" diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir