• DOLAR 32.198
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2508.162
  • ...
PKK/HDP yandaşlarının halka zarar vermeleri kınandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez yaptığı basın açıklamasıyla Kobani’yi bahane eden PKK-HDP yandaşlarının, sokağa inerek taşkınlık çıkarıp halka zarar vermelerini kınadı.

Son günlerde Kobani bahane edilerek bazı gizli ellerin bölgeyi karıştırmaya başladığını belirten Eğilmez,  dernek, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilere yapılan haksız saldırıların olduğunu ve saldırıları kınadıklarını ifade etti. Gezi olaylarında yaşanan olayların aynısının yaşandığını, aynı ellerin Kobani’yi bahane edip ortalığı savaş alanına çevirerek ülkeyi karıştırmaya çalıştıklarını ifade eden Eğilmez, “Milletimiz oynan tüm oyunların farkındadır ve bu tür oyunlara gelmeyecektir. Ak Parti İl Başkanlığı olarak yapılan saldırılıları kınıyoruz. Bu eylemleri yapanların bir an önce akıllarını başlarına almalarını diliyoruz” dedi. 

Olaylarda mültecilerin yer alması bizi üzdü

Bu tür olaylara karşı halkı sağ duyulu olmaya çağıran Eğilmez, “Bugün Türkiye bir çok mülteyici misafir etmektedir. Ama çıkan olaylarda bu misafir ettiğimiz mültecilerin yer alması bizi derinden üzmüştür. Bu insanlar ortalığı yakıp yıkıyorlar. Masum insanların iş yerlerini yakıp yıkıyorlar” şeklinde konuştu. (Sedat Kuşulay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir