• DOLAR 32.267
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2456.149
  • ...
DTSO'dan Başsavcı Solmaz'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR  - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Başkan Vekilleri Metin Aslan, Mesut Altın  ve yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre önce göreve başlayan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Görüşmede bir konuşma yapan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Başsavcı Ramazan Solmaz’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulunarak, kısa sürede geliştirdikleri kurumlar arası güçlü diyalogdan ötürü Solmaz’ı kutladı.

 

Sayar, ticaretin ve sanayinin gelişebilmesi için güven ortamının sürdürülmesinin önemine değinerek, “Bu noktada diyalog ve kurumlar arası işbirliklerinin geliştirilmesini çok önemsiyoruz. Başsavcımızın kısa süre içerisinde Diyarbakır’a uyum sağlaması, sağlıklı diyaloglar geliştirmesi,  Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizleri mutlu etmiştir. Aynı zamanda diğer kurumlarda da bu memnuniyet açıkça göze çarpmaktadır”  dedi.

 

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ise, Ticaret ve Sanayi Odası olarak Diyarbakır’ın temsilinde üstlenmiş oldukları aktif rolden dolayı Sayar’a teşekkürlerini iletti. Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını gerek ulusal gerekse de yerel basından yakinen takip ettiğini belirten Solmaz, ileriki dönemde başta Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere diğer sivil toplum kuruluşlarıyla da diyalog içerisinde olmak istediğini belirtti. 

 

Görüşme sonrasında Adalet Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliği kapsamında gerçekleştirilen “Yargı Medya İlişkileri Projesi” kapsamında basın iletişim ofisinin açılması vesilesiyle Diyarbakır’a gelen Alman Gazeteci Ulrich Hermanski’ye DTSO Başkanı Ahmet Sayar tarafından Diyarbakır’ı tanıtan kitapçıklar hediye edildi. (Fikret Özkan - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir