• DOLAR 32.576
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2447.426
  • ...
Göktaş, `Peygamberi  sevenler,  meydanları doldurmalıdır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KAYSERİ-Peygamber Sevdalıları Platformu Kayseri Koordinatörlüğünü Yürüten Kayseri Umut-Der Tarafından Mimar Sinan Parkında  ‘Yürüyen Kur’an Hz. Muhammed (sav)’ adlı Kutlu Doğum etkinliği düzenledi.

Halkın saatler öncesinden gelip alanı doldurduğu gözlenirken, yediden yetmişe binlerce kişinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Program Fatih Demir Hoca’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.  Ardından  Kayseri Umut İlahi Grubunun Mevlithanları, Mevlidi Şerif’ten kesitler okudu. 

Özlem Ajans Sanatçılarından Ahmet Savran ve Grup Davetin seslendirdikleri birbirinden güzel İlahilerle Programa katılanlara coşkulu anlar yaşattılar.

Programa konuşmacı olarak katılan Celal Bozdaş Hoca, ‘’Toplumda ahlaki Yozlaşmanın yaşandığını ve bunun en temel sebebinin peygamberi öğütlerden ve kurandan uzak kalındığından kaynaklandığını Vurguladı.’’ şeklinde konuştu.

Doğru haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet GÖKTAŞ  Hoca İse: ‘’Mısırda yaşanan zulme dikkat çekerek eğer bu tür etkinlikleri sadece salonlara has kılarsak firavunlar meydanlara hakim olacaktır.Bu yüzden peygamber sevdalıları meydanları doldurmalıdır.” dedi.

Küçük erkek çocukların okudukları veda hutbesi  ile  küçük kızların da   okudukları ‘Kırk yaşındasın’ şiiriyle izleyicilere duygulu anlar yaşattılar.

Binlerce Peygamber Sevdalılarının Katıldığı Kutlu Doğum etkinliği yapılan duayla sonbuldu.    

Kutlu doğum etkinliğinin sonunda, katılımcılara Kur`an-ı Kerim hediye edildi. 

Program sonunda katılımcıların görüşleri alındı. Görüşleri alınan katılımcıların ortak temennisi, böyle programların daha fazla yapılması ve daha çok yerde yapılmasıydı.  

 (Fatih Gültekin-İLKHA)      

   

                                  

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir