• DOLAR 32.3
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2456.459
  • ...
ASİMDER belediye başkan adaylarına tavsiyede bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Uluslararası Asılsız Ermeni iddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı İrfan Ermiş, belediyeye aday olanların hizmete taraf olması gerektiğini söyledi. Derneklerinin Müslümanları ilgilendiren birçok konuda olduğu gibi bu konuda da bir açıklama yapma gereği duyduğunu belirten Ermiş, belediye başkanlığı için mücadele eden adaylara tavsiyelerde bulundu.
 
Seçimlerin yaklaşmasıyla belediye başkan adaylarının pehlivanlar misali er meydanına çıktığını söyleyen Ermiş, Van’da seçime girecek tüm parti adaylarına seslenerek, “Lütfen milliyetçilik, tarafçılık, aşiretçilik yapmayın. Tüm Van halkına hizmet götürme şevki ve aşkında olun. Örneğin A. Mahallesi oy vermedi diye, onun yol asfaltını, temizliğini, ihtiyaç duyduğu çalışmaları yapmam zihniyetini bitirin. Bu saatten sonra size düşen bir iş var ise şu Van’ımızı Van yapın… Doğunun gerçek incisi yapın. İlimiz ve halkımız her şeyin iyisine layıktır.” dedi.
 
Gelecek olan başkanın kalıcı bir eseri olsun
Başkan adaylarına  tavsiyeleri olduğunu söyleyen Ermiş şöyle konuştu: “Birincisi Bostaniçi’nden gelen dere suyu iskelede göle dökülüyor. Bu güzergâhı ıslah edin, direk bostan içinden hatta Çoravanıs’tan İskele Mahallesi’ne çok güzel bir tali yol olur.  Şehir trafiğini  yüzde 25 hafifletir ve rahatlatır. İkincisi ise; Van’ımıza raylı sistem artık elzem olmuştur. Çiçekli Edremit Yüzüncü Yıl Üniversite’sine ve Bostaniçi’nden İskeleye kadar raylı sistem. Lütfen bunları programınıza alın ve ya aldırtın. Sahil yolu gibi hayal olmasın ve gelecek olan başkanın da kalıcı bir eseri olsun.” diye konuştu. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir