• DOLAR 32.542
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2434.24
  • ...
HÜDA PAR Belediye Başkan Adayını tanıtacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), yerel seçimlere katılacağı yerlerde adaylarını halka tanıtma programları düzenlemeye devam ediyor. Diyarbakır Kayapınar İlçe Belediye Başkan Adayı Şaban Dalgın da, Kayapınar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek programla tanıtılacak.
 
Program hakkında bilgi veren Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Demir, parti kurmadaki asıl amaçlarının halka hizmet olduğunu belirtti.
 
Belediye Başkan adaylarını tanıtacaklarını ifade eden HÜDA PAR Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Halkımızla tanışmak, kaynaşmak ve Kayapınar Belediye Başkan adayımız Av. Şaban Dalgın’ı halkımızla tanıştırmak için bir program düzenlemek istedik.  18 Ocak Cumartesi günü saat: 13.00’te Kayapınar İlçe Başkanlığı önünde düzenleyeceğimiz programla belediye başkan adayımızı tanıtacağız inşallah.” dedi.
 
Programın içeriği hakkında konuşan Demir, “Programda Av. Şaban Dalgın bir konuşma gerçekleştirecek, akabinde de Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Av. Sayın Mehmet Hüseyin Yılmaz bir konuşma yapacaklardır.
 
Bütün halkımızı saat 13.00’te HÜDA PAR Kayapınar İlçe Başkanlığı’nın önünde düzenleyeceğimiz programa davet ediyoruz. Halkımıza yönelik mesajımız, şudur: Bizler Hür Dava Partisi olarak onlar için yola çıktık. Biz bütün insanları kucaklayacak bir şekilde insani ve İslami ahlakın gerektiği ölçüde hareket edeceğimizi buradan kesin olarak söz veriyoruz.” diye konuştu. (İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir