• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Hamd âlemlerin Rabbine, salât ve selam da O’nun pak Rasulüne olsun.

Bugün bir halk otobüsünün camında, sağlam bir kartona basılmış büyükçe bir Filistin bayrağı ve altında şu yazıyı gördüm: Kader Değil Katliam… Üzerinde çokça tefekkür edilesi bir söz. Gazze, Yasin Börü’nün şehadet yıldönümünden beri terör şebekesi ile amansız bir mücadele veriyor. 7 Ekim’den beri Gazze kan ağlıyor. Bir farkla ki bu kez ağlayan sadece Gazze değil, terör şebekesi de kan ağlıyor bu kez.

Ağlıyor ağlamasına ama ateşkes için biraz geç kalınmadı mı? Hatırlarsınız, eskiden siyonist bir komutan esir alındığında onun serbest kalması karşılığında onlarca Filistinli serbest bırakılırdı. Hatta şu yorumu yapardık: “işgalci siyonist için kendi insanları ne kadar da değerli, bire yüz kişiyi serbest bırakıyorlar.” Ancak görüyoruz ki ateşkes veya esir takası için bu kez biraz geç kalındı.

Gerçek şu ki, halktan olan Yahudiler siyonistlerin umurunda bile değil. Yahudi olmanın şartını biliyorsunuz: Yahudi bir anneden doğmak. Herkes Yahudi olamaz ve onlar kendilerini yeryüzünün seçkinleri, diğer insanları da kendilerinin hizmetçisi zavallılar olarak görürler. İşgal rejiminin yerli(!) halkı israil için canla başla mücadele ederken, çayına şeker dahi atmayıp parasını israil ordusuna bağışlarken bir de bakıyorsunuz siyonistler onlar için kılını kıpırdatmamış. Çünkü halkın çoğu gerçekte Yahudi değil.

Rabbimiz Yahudileri anlatırken onların yaşamı en çok seven ve ölümden en çok korkan millet olduklarını beyan ediyor. Hal böyleyken Yahudilerden, sözde ülkeleri için savaşmalarını bekleyemeyiz. Musa aleyhisselama bile “Sen ve Rabbiniz gidin savaşın.” dememişler mi?

Yapılan araştırmalar, israil denen bölgede yaşayan insanların çoğunun aslında Yahudi soyundan gelmediğini ispatlamış durumda. Gerçek, yani halis muhlis Yahudiler dünyanın dört bir yanında keyif içinde dünyayı şekillendirirken, israil denilen bölgedeki Yahudiler yani kendini Yahudi sananlar asıl sıkıntıyı çekmekte.

Başka milletleri köle olarak gören siyonistler için bu başka milletler kendi vatandaşı da olsa durum fark etmiyor. Köle köledir, sizdenim de dese, aynı dinden olduğunu da sansa. Hem kurulacak büyük israil devleti için insan lazım. İşgalci neden kendi insanını tehlikeye atsın. Kendini Yahudi sanan ancak çeşitli soylardan gelen bu insanları ateşe atmanın onlar için hiçbir sakıncası yok. Komutanlar için hızlıca işleyen esir takası işleminin halk için işlememesi bu sebepten olsa gerek.

Peki, madem bu insanlar Siyonist rejiml için değersizse, neden esir takası anlaşmasına ve ateşkese yanaştı? Sebebi açık: Boykot. Siyonistler biliyor, biz Müslümanlar ateşkes olunca hemen Fairy’ye Domestos’a, Coca Cola’ya koşarız. Hem uzuuuun zamandır, bir buçuk aydır içmediğimiz Starbucks kahve burnumuzda tütüyor. Allah aşkına yapmayın! Ateşkese aldanıp boykotu bir kenara bırakmayın. Vesselam.