• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Büyük şeytan Amerika ve cani Avrupa ülkelerinin her türlü insani ve ahlaki değeri ayaklar altına alarak kendisine sınırsız destek vermesinden cesaret alan Siyonist çete, savunmasız sivillere yönelik korkunç katliamlara imza atmaya devam ediyor. Direnişin aslanlarıyla karşılaşmaya cesaret edemeyen korkaklar sürüsü uçak ve füzelerle Gazze’yi yakıp yıkıyor.

Acımız, üzüntümüz, öfkemiz büyük… Dünya halkları Batının gerçek yüzünü görmenin şaşkınlığı içinde… Müslüman halklar kendi yöneticilerinden ümidi tamamıyla kesmek üzere… Umutlar direnişe bağlanmış durumda…

Sivil katliam öfke ve üzüntüyü büyütse de umutsuzluk ve karamsarlık asla olmaması gereken bir şey… Yenilgi diye bir şey söz konusu değil çünkü. HAMAS, İslami Cihat ve diğer direniş grupları, direniş cephesi Bedrin Arslanları gibi düşmanla savaşıyor. Korumasız sivilleri vahşice katleden korkak Siyonistler HAMAS ve İslami Cihat yiğitleri karşısında kaçacak delik arıyorlar.

Bakmayın siz arkalarındaki devasa medya gücüyle yaptıkları kara propagandaya, algı operasyonlarına… HAMAS ve İslami Cihat, sahada güçlerini büyük oranda koruyorlar. İşgalcilere darbe üstüne darbe vuruyorlar. Moralleri çok yüksek ve her gün çok sayıda işgalci askerin canını cehenneme gönderiyorlar.

Siyonist çete Gazze’de büyük bir bataklığa saplanmış durumda. Bunlar iyi günleri… Allah’ın izniyle büyük kayıplar vererek, zillet içinde geri kaçacaklar.

Siyonistlerin güdümündeki medyanın söylediklerine, İslam dünyasının korkak ve çıkarcı liderlerinin sessizliğine aldırmayın. Direniş hiç olmadığı kadar güçlü ve cephe gün geçtikçe daha da genişleyecek. İslam’ın yiğit savaşçıları daha yeni başladılar.

Aksa Tufanı, Kudüs’ün özgürlüğüne doğru atılmış, belki de en büyük ve etkili adım. Siyonist çete can evinden vuruldu. Büyük kan kaybı yaşıyor. Yenilmezlik efsanesi darmadağın oldu. Bir aydan fazladır, bütün şeytani güçlerin desteğini ve her türlü yardımını arkasına alıp bütün gücüyle saldırmasına karşın direnişin yiğit evlatları karşısında elle tutulur bir zafer kazanamadı.

Gazze düşmeyecek… Bırakın Gazze’nin düşmesini, Allah’ın izniyle direniş yeni toprakları özgürleştirecek. Bu kutsal bir savaştır. Bedir kadar, Uhut kadar, Hendek kadar kutsal bir savaştır. Bir din savaşıdır. Hak ile Batılın, iman ile küfrün savaşıdır.

O yüzden, Müslümanın diyen herkesin bu savaşta yerini alması lazım. Herkes gücü nispetinde bu mukaddes direnişe destek olmalı. Malıyla, diliyle, duasıyla, imkân bulduğu her şeyiyle…

Bu kutsal direniş asla gündemimizden düşmemeli.  Tüm zamanımızı doldurmalı. Bu savaş ümmetin kurtuluş savaşıdır. Bu kurtuluş savaşında tüm Müslümanlar rol almalı.