• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Altı yaşına basmak üzere olan bir oğlum var. Ona sadece bir defa Siyonistler tarafından katledilen bir bebeğin resmini gösterdim. O günden sonra gördüğü, almak istediği her ürüne bu israil ürünü mü diye soruyor. Siyonistlerin veya onları destekleyen firmaların ürünleri konusunda çok hassas davranıyor. O güne kadar sevip tükettiği abur cubur kabilinden, içecek kabilinden birçok ürünü canı istediği halde almıyor.

Geçen gün sorduğu bir soruyla beni can evimden vurdu. Baba, dedi altı yaşındaki oğlum. İsrail kötüyse, Müslüman çocukları, bebekleri katlediyorsa, İslam düşmanıysa neden Müslümanların marketlerinde, iş yerlerinde onların ürünleri satılıyor? Neden her yerde Cola ve diğer israil yanlısı firmaların ürünlerinin reklamı var?

Ne diyeceğimi bilemedim? Altı yaşındaki bir çocuğun bu akıl yürütmesi karşısında utançla başımı önüme eğdim.

Ne yazık ki biz Müslümanlarda çok ciddi bir samimiyet sorunu var. Söylemlerimiz ile eylemlerimiz birbiriyle uyumlu değil. Yöneticilerimizden tutun marketçimize kadar... Zaten zalim emperyalistlerin bu kadar rahat bir şekilde İslam ümmetinin çocuklarını, beşikteki bebeklerini, kadınlarını katledip evlerini başlarına yıkmalarının sebebi de bu. Çekinmiyorlar Müslümanlardan. Az sayıdaki direniş erlerinin dışında kalan büyük yığınların bağırıp çağırmadan başka bir şey yapmayacaklarını biliyorlar.

Mesela yöneticilerimiz; en üst düzeyde esip gürlüyorlar. Katil israil, israil terör devleti deyip duruyorlar. Ama uygulamada Siyonist çeteyle her türlü yardımlaşma ve iş birliğinden çekinmiyorlar. Bırakın Gazze’deki kardeşlerine yardım etmeyi, Siyonist rejimle ekonomik ve siyasi ilişkilerini geçici bir süreliğine bile olsa kesmeye yanaşmıyorlar. Her gün Filistinli bebekleri, çocukları, kadınları, sivilleri alçakça katleden, hastaneleri, okulları yakıp yıkan Siyonist rejimin yakıt ihtiyacını, gıda ihtiyacını, meyve sebze ihtiyacını karşılayan ülkelerden biri de Türkiye… Her gün gemiler dolusu meyve sebze Mersin limanlarından Siyonist katilleri beslemek için işgal altındaki topraklara doğru yola çıkıyor. Siyonist sevici, israil müttefiki Azerbaycan’dan gelen yakıt Ceyhan’da gemilerle Hayfa Limanına taşınıyor. Müslümanlara ölüm kusan Siyonist tankların, uçakların ihtiyacını karşılamak için…

İncirlik, Kürecik üslerinden ve daha onlarca NATO üssünden Siyonist rejime yönelik askeri ve istihbarat desteği da cabası…

Ve bütün bunlar Türkiye halkının gözleri önünde oluyor. Ve ne yazık ki Türkiye halkı, sağduyulu bir kesimin dışında bu yapılanlara dur bile diyemiyor. Ne yapıyorsunuz diye sorma cesaretini bile gösteremiyor.

Gelelim Siyonist firmalara ve onların ürünlerine… Marketlerimiz, AVM’lerimiz onların ürünleriyle dolu… Çarşı pazar, cadde ve sokaklar Siyonist katillere pervasızca desteklerini ilan eden firmaların ve onların ürünlerinin reklamlarından geçilmiyor.

Evet, biz Müslümanların samimiyet sorunu var. Bu sorun halledilmedikçe daha nice Gazzeler canlı yayında harabeye dönecek ve bizler, Müslümanlıklarıyla övünen bizler, televizyonlarımızın karşısında Siyonist firmaların ürünlerini tıkanırken onlar tarafından katledilen bebeklerimizin, çocuklarımızın cansız bedenlerine bakıp boğazdan aşağı inmeyen lanetler okuyacağız.