• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2528.57
  • ...

HÜDA PAR Cumhur İttifakına katılacağını açıkladığı günden itibaren malum bir kesim tüm gücüyle ona saldırmaya başladı. Hiçbir ahlaki kural tanımayan, her türlü yalan, iftira ve algıdan geri durmayan, ortak özellikleri din ve dindarlara düşmanlık olan bu kesimin koro halinde seslendirdiği bir şey var: HÜDA PAR bir tehdittir.

Evet, ben de bu güruha katılıyorum, HÜDA PAR gerçekten bir tehdittir, hem de büyük bir tehdittir…

HÜDA PAR, etnik kökeni, dini ve mezhebi aidiyeti ne olursa olsun Türkiye'de yaşayan bütün vatandaşlara eşit mesafede olan, adil ve sivil bir anayasayı sürekli gündemde tutarak Kemalist elitlerin imtiyazlarını tehlikeye attığı için bir tehdittir!

HÜDA PAR, Müslüman Kürt halkının dinine ve diline sahip çıkarak onları Apoistlere yem yapmama sürecini başlattığı için bir tehdittir!

HÜDA PAR, meclise girip bir asırdan fazladır üstü örtülen, hasıraltı edilen, gizlenen, başkalarının dillendirmeye cesaret edemediği hakikatleri, gerçekleri haykıracağı ve kınayanın kınamasından korkmadan yüzlerdeki maskeleri düşüreceği için bir tehdittir!

HÜDA PAR, resmi ideoloji tarafından hain, düşman ilan edilen bu ülkenin, bu halkın gerçek dostlarını, kahramanlarını, fedakâr evlatlarını, kurtuluş savaşının hakiki yiğitlerini tarihi belgeler ışığında ülke gündemine taşıyıp onlar için iade-i itibar talep edeceği için bir tehdittir!

HÜDA PAR, kurtuluş savaşının gerçek kahramanları olan birinci meclisin milletvekillerini Batılıların, İngilizlerin desteğiyle etkisiz hale getirip birinci meclisi, halkın geçek iradesini askeri darbeyle fesheden sahte kahramanları deşifre edeceği için bir tehdittir!  Bu sahte kahramanların bir asırdır bu sahtelik üzerinden bu ülkenin zenginliklerini nasıl talan ettiklerini, halkın ve ülkenin zenginliklerini Batılı efendilerine nasıl peşkeş çektiklerini cesurca anlatacağı için bir tehdittir!

HÜDA PAR, ilericilik adına, modern dünyayı yakalamak adına, muasır medeniyete ulaşmak adına, laiklik adına, halkçılık adına, sosyalizm adına halka zorla batıl ideolojileri dayatan mahfillerin, güç odaklarının bu halkı nasıl soykırımdan geçirdiklerini, hangi vahşi katliamları işlediklerini, ne büyük cürümlere imza attıklarını, ne büyük acılar ve mahrumiyetler yaşattıklarını gün yüzüne çıkaracağı için bir tehdittir!

HÜDA PAR, Kürtlük adına, Dersim’de, Zilan’da, Amed’te, Sason dağlarında ve daha birçok yerde Kürt halkını doğrayan, katleden zihniyete Kürtleri payanda yapan sözde yurtseverlerin yüzlerindeki çirkin maskeyi düşüreceği için bir tehdittir!

HÜDA PAR, Kürtlük adına Kürtlerin inancına, geleneklerine, kültürüne, değerlerine düşman olan ne kadar sapkın, ahlaksız, ateist, dinsiz, eşcinsel, komünist, ulusalcı grup varsa, onları Kürtlerin sırtından güçlendirmek, meclise taşımak, milletvekili yapmak isteyen sahte Kürtçülere dur diyeceği için bir tehdittir!

HÜDA PAR, Kürt ulusal hareketi yaftasıyla, Kürt halkının özgürlük mücadelesi yalanıyla kırk yıldır Kürtlerin yaşadığı coğrafyayı bir Kerbela’ya çeviren, Kürt halkına kan kusturan, Kürt şehirlerini güvensiz, geri kalmış, bakımsız hale getiren, Kürt gençlerinin kanlarını emperyalist güçlerin projelerine hediye eden kesimlerin çalışma alanını daraltacağı, ben de varım diyeceği için bir tehdittir!

HÜDA PAR, kendileri onlarca ayrı din ve milletten oluşmalarına rağmen bir çatı etrafında toplanabilen, birleşik devletler kurabilen, para birimlerini bir yapabilen Batılı sömürgeci güçlerin İslam dünyasını, Müslüman halkları kavmiyetçilik, mezhepçilik üzerinden bölüp parçalamaya yönelik şeytani projelerini akamete uğratacak potansiyele sahip olduğu için bir tehdittir!  İslam dünyasının vahdetini, Müslüman ülkelerin kardeşliğini, komşu ülkelerin dostluğunu savunduğu için bir tehdittir!

Ve HÜDA PAR, bu ülkenin Müslüman halkını Türk, Kürt, Arap, Sünni, Şii, Alevi diye parçalayıp zayıflatmak isteyen, milliyetçiliği, mezhepçiliği teşvik ederek ülkeyi dış saldırılara ve istilaya müsait hale getirmek için çabalayan dış düşmanlara, Haçlılara karşı halkın İslam kardeşliği fikriyatı etrafında birleşip büyük, güçlü bir Türkiye kurmasını istediği için bir tehdittir!