• DOLAR 32.298
  • EURO 34.787
  • ALTIN 2415.406
  • ...

Aksa Tufanı harekâtı ve peşinden gelen Gazze savaşı ile dünya yeni bir atmosfere girdi. İlk günlerde Siyonistlerin firavuni kibirleri ile yapılan açıklama ve saldırılardan sonra, mücahitlerin kahramanca direnişleri ve saldırıları onları perişan etti. Dünya kamuoyunun aleyhlerine dönmesi, ehli vicdanın da onları mahkûm etmesiyle köşeye sıkıştılar.

Bir tarafta cephede sıkışmaları, diğer tarafta kendi kamuoylarında sıkışmaları, üstüne dünya kamuoyunu kaybetmeleri, onları yeni bir yola başvurmaya mecbur etti. O da dünyada kendilerini destekleyen yapıları harekete geçirmek. Etkiye karşı bir tepki ortaya koyarak olayları başka yerlere kanalize etmek.

Bunun Türkiye ayağında önce terör örgütü üzerinden yaptılar. Karakollara saldırarak, şehirde kaos çıkararak yapmak istediler. Ama halkımız bu oyunu bozdu. Gazze’ye sahip çıkmaya devam etti. Bunu başaramayınca bu sefer piyonları vasıtasıyla halkı tahkir etmeye başladılar.

Önce bazı kalemşorlar üzerinden halkı tahrik ettiler. Sonra futbol takım ve taraftarlarıyla bunu yapmak istediler. Ne yaptılar ise nafile. Ne halkımızın duygularını kırabildiler ne de sokakları karıştırabildiler. Elhamdülillah. Neyi denediler ise ellerinde patladı. Hiçbir fitnelerinde başarıya ulaşamadılar.

Şimdi ise yeni bir şey deniyorlar. Güya saltanatçılar ile cumhuriyetçiler çatışması yaratmak istiyorlar. Bunu da Kelime-i Tevhid üzerinden yapmak istiyorlar. Bre ahmaklar bu saatten sonra hiçbir Müslüman saltanata dönmez. Çünkü saltanat İslam’ın tavsiye ettiği bir yönetim şekli değildir. Kelime-i Tevhitten de size fitne için bir ekmek çıkmaz. Çünkü o bütün bir ümmetin sembolüdür. Dolaysıyla sizin yapmak istediğiniz bu fitne de Allah’ın izniyle tutmayacak.

Siz en iyisi kendilerine bile faydası olmayan babanız israilden başka taktikler isteyin.!