• DOLAR 32.214
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2472.355
  • ...

Filistin, Gazze, Kudüs, Mescid-i Aksa… Dünyayı kurtaracak mübarek mekanlar… O Mescid-i Aksa ki etrafı gerçekten mübarek kılınmış… Onun bereketiyle dünyadaki zorbaların tahtı sallanıyor!

7 Ekim 2023’ten bu yana saldırı, zulüm, katliam, soykırım devam ediyor. Siyonist vahşiler Gazze’de bütün kozlarını ortaya koydu. Önüne birçok hedef koymuştu. HAMAS’ı bitirmekten, Gazzelileri Sina’ya sürmekten, rehineleri kurtarmaktan söz ediyorlardı.

Bütün bu hedefler için 2-3 ay zaman belirlemişlerdi. Bunu başaracaklarına da inanıyorlardı. Başka ülkeler müdahale etme cesaretinde bulunmasın diye de ABD ve diğer işbirlikçi haydut ülkelerin uçak filolarını bölgeye konumlandırdılar.

Ama hepsi yalan oldu ve HAMAS’la anlaşmaktan başka çıkar yol bulamadılar. Çünkü bir avuç siyonist çete yüzünden işbirlikçilerin kendi tahtları da sallanmaya başladı.

Başta ABD olmak üzere artık birçok yerde vicdan sahibi öğrenciler de zulme karşı sesini yükseltmekte ve bazı yerlerde buna öğretim görevlileri de destek sunmaktalar.

Öğrenciler 7 Ekim'den bu yana Gazze'deki savaşa karşı gösteriler, oturma eylemleri ve açlık grevleri düzenliyordu. Son dönemde ise üniversite kampüslerinde kamp kurmaya başladılar.

Vicdan sahibi öğrenciler; üniversitelerin, siyonist israille ilişkisi olan şirketlerle ekonomik bağlarını koparmasını istiyor.

Öğrenciler israilli kuruluşlarla iş yapan şirketlerin Gazze'de devam eden savaşta suç ortağı olduğunu ifade ediyor. Bu şirketlere yatırım yapan üniversitelerin de suça dahil olduğunu belirtiyor.

Dolaylı da olsa çetelere ekonomik desteğe karşı çıkan ABD’li öğrenciler aslında terör estiren israille ticari yolları açık tutan Müslüman ülkelere de bir anlamda örneklik teşkil ediyor. Onlarla herhangi bir şekilde ticaret yapanların onlar gibi suç ortağı olduğunu haykırmış oluyorlar.

Bu arada ABD’de Filistin/Gazze’ye destek gösterisine katılan ve alıkonulan Müslüman bir kadının başörtüsünün çelik yelekli haydutlar tarafından zorla çıkartıldığı anlar da görüntülendi.

Özgürlük ve insan haklarından söz eden sözde özgürlükçülerin bu arada Gazze meselesiyle birlikte bütün o kullandıkları sahte maskelerin de düştüğünü görmekteyiz. 

Bunlar kendilerine özgürlükçüdürler. Bunlar kendi süfli emellerine hizmet edecek kadar kadınlara ve kadın haklarına saygılıdırlar. Bunların öyle bağlı bulundukları temelli, esaslı bir ilke veya kural yoktur.

Helvadan tanrılara tapanların yaptıklarının aynısını yapıyorlar. Bağlı kaldıkları ilke ve kurallar, kendi çıkarlarının yol verdiği kadardır.

Aylardır Gazze’de çocuklar, kadınlar katlediliyor. Yaşlılar hunharca öldürülüyor. Hastaneler, okullar bombalanıyor. En ufak bir bahaneyle İslam ülkelerine savaş açıp bomba yağdıranlar, söz konusu siyonist çeteler olunca kılını kıpırdatmadığı gibi destek de çıkıyorlar.

Kadınların, çocukların öldürülmesi için mühimmat desteği sunuyorlar. İnsanların, öldürülen kadın ve çocuklar için gösterdikleri tepkiye de tahammülleri yok. Bunu yapanları küçük düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Protestoyu yapanların dini vecibelerine saldırarak tahkir etmeye çalışıyorlar.

Ama ne yapsalar boş… Kudüs’ün, Mescid-i Aksa’nın dünyayı özgürleştireceği günler yakındır. Korktukları başlarına gelecektir.

HAMAS’lı mücahitlerin kararlılığı, düşmanın bütün heveslerini kursaklarında bırakacaktır. HAMAS liderlerinin cihad meydanıyla ilgili azimleri ve müzakere masasındaki ferasetleri, kurulan bütün tuzakları boşa çıkaracaktır.

Genelde meydanda elde edilen zaferi masada kaybeden Müslümanlar için HAMAS iyi bir örneklik teşkil ediyor. Hem sahada/meydanda hem de masada adeta kılı kırk yararcasına hareket ediyorlar. Yüce Allah onları korusun.

Allah Teala’dan tam bir zafer ihsan buyurmasını temenni ediyoruz. AMİN!