• DOLAR 32.471
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2441.74
  • ...

Yunanistan bütün dünyanın gözleri önünde mültecilere karşı vahşi bir politika izliyor. Avrupa’nın gözleri önünde işlenen bu vahşete kimse ses çıkarmıyor.

Bu karda kışta, dondurucu soğukta Yunan kolluk kuvvetleri, yakaladıkları mültecileri önce soyuyor. Üzerinde ne var ne yok el koyuyor, sonra da donup ölmeleri için sınırdan geri itiyor. Bunu insan olan yapamaz. Bunu vicdan sahibi yapamaz. Bunu hayvan da yapamaz. Bunlar hayvandan da daha aşağı bir hale gelmişler.

On dokuz insan bu yüzden yolda donarak öldüler. Elbiseleri soyulmuş, telefonları alınmış, paralarına el konulmuş. Ne haber verebildiler nede bir şey yapabildiler. Tek yapabildikleri yürümek. Ve yolun ortasında yığılıp kaldılar. Bu soğukta donarak öldüler.

Allah sizi kahretsin. Alçak medeniyetin soysuz evlatları. İnsanlığınız işte bu kadar. Dünyaya pazarlamaya çalıştığınız insani değeriniz budur. Siz mi medeniyetin beşiği, insanlığın kurtarıcısı olacaksınız? Tüh size ki, üç beş sığınmacıya bile tahammül edemeyip onları öldürüyorsunuz.

Bu inanlar velev ki sizin kanunlarınıza göre suç işlediler. O zaman da kanunlarınızın gereğini yapın. İnsan gibi onlara muamelede bunun. Ama siz insanlıktan çıkmış mahlûklarsınız.

Avrupa Devletleri de bu konuya sessiz. İnanın ölenler hayvan olsaydı bütün dünyada büyük bir infial olurdu. Ama ölenler Müslüman mülteciler olunca, kimselden çıt yok. Avrupa’nın başkentleri lanetli bir sessizliğe bürünmüş. Adeta bu tavırları ile Yunanistan’ı biraz daha  katliama teşvik ediyorlar.

Elbette bu devran böyle gitmez. Sizin bu zalimliğiniz sizin de başınızı yakacak. Ördüğünüz yüksek duvarlar ve dikenli tellerin gerisinde siz de perişan olacaksınız.

Bundan sonra Avrupa değerlerinden, medeniyet ve insanlığından bahseden olursa bu donmuş insan fotoğraflarını gösterin ve ağzının ortasına kürekle vurun. Vurun ki, bir daha o şom ağzını açmasınlar. Zalimi bize yardımsever olarak göstermeye cesaret etmesinler. Medeniyet medeniyet deyip deniyyetlerini gözlerden saklamasınlar.

Ama elbette Allah’a bir gün hesap verecekler. İşte Allah bu zalimleri şöyle tehdit ediyor:

"Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah onları korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor" İbrahim Suresi 42. Ayet.