• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Anın vacibinin, bugün yapılması gerekenin bu olduğuna inanıyorum.

Aksi takdirde hac ve umre için sarf ettiğimiz paraların önemli bir bölümü Suud eliyle Gazzeli yavruların katillerine kurşun ve yakıt olarak gitmeye devam edecek.

Rabbimiz Kâbe’yi insanlar için bir kıyam, bir diriliş vesilesi kılmışken (5/97) bugün bunun neresindeyiz bir düşünmemiz gerekmez mi?

Söyleyin Allah aşkına, milyonlarca Müslümanın hac için Kâbe’de toplanmasından dolayı Siyonist terör devletinin veya Amerika ve diğer emperyalist batı ülkelerinin bir korkusu var mı, bir tedirginliği söz konusu oluyor mu?

Söyleyin, Mekke’de üç dört milyon Müslümanın bir araya gelmesinden israilin bir tek neferinin, hatta bir tek kedisinin köpeğinin, tavuğunun paniklediğini korktuğunu görebiliyor musunuz?

Peki, olması gerekmez mi?

Öyle ya, bu ümmetin az çok seçkin üç dört milyon kişisinin bir araya gelmesi, ileri gelen temsilcilerinin kendi aralarında oturumlar düzenlemesi, ümmetin başına gelen şu en büyük felâket için nelerin yapılabileceği konuşulup kararlar alınamaz mı?

Suud yönetimi altında yapılan ve milyonlarca Müslümanın susturulduğu, uyutulduğu, uyuşturulduğu, mayıştırıldığı, hipnoz edildiği, heyecanlarının söndürüldüğü hac ve umre şu andan itibaren Müslümanlar tarafından ertelenmeli, bunun için ayırdıkları paralar acilen Gazze’ye ulaştırılmalıdır.

Hayret ki hayret!

Bütün dünya halklarının ayağa kalktığı bir günde Kâbe’nin ve Ravza-ı Mutahharanın bulunduğu, İslam’ın Merkezi konumundaki bir ülkede yaprak bile kıpırdamıyor, ufacık bir ses çıkmıyor, bunca tuğyana karşı bir kerecik olsun yüzler ekşitilmiyor, kaşlar çatılmıyor.

Hey hac ve umreye gitmeye heveslenen kardeşim, işte böyle bir yere gideceksin, iyi düşün, bir daha düşün!

Düşünebiliyor musunuz, hac için harcanacak en az yüz bin, umre için en az elli bin liranın Gazzeli bebeklerin imdadına yetişmesi mi daha hayırlı yoksa Siyonist terör çetesine mermi ve yakıt desteği olması mı daha hayırlı?

Sonra, ey Müslüman kardeşim!

Amerika’yı ve Siyonist katilleri en iyi dost kabul eden, Hamas’ın yiğitlerini fitneci olarak gören imamların arkasında nasıl namaz kılacaksın, imanınız vicdanınız bunu nasıl kabul edecek?

Gelin hac ve umre niyetinizi sonraki yıllara erteleyin, bundan çok daha üstün bir amel yapın; Filistinli yaralı yavruları hayata kavuşturun, şu canavar Siyonistlerin sevinçlerini kursaklarında bırakın, daha da önemlisi Körfezde Ümmetin varlığı üzerine çöreklenmiş kralların da burunlarını sürtün, azıcık da olsa saltanatlarını sallayıverin!