• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Siyonist terör devleti ve eşkıya başı Amerika’dan önce HAMAS’ın yenilmesini dört gözle bekleyenler körfez ülkelerinin kralları ve onların köpek bel’amlarıdır.

Hamas’ın galip gelmesi bu krallar ve onların beslemesi saray âlimleri için felâketlerin en büyüğü, saltanatlarının bir anlamda sonudur.

Düşünebiliyor musunuz, bu ümmetin yüreğinin attığı, atması gerektiği yer olan Kâbe şu an itibariyle ümmetin bütün ümitlerinin söndürüldüğü, heyecanının bastırıldığı, hapsedildiği ve tüketildiği bir yer konumundadır.

Beni kınamayın, saptığımı da zannetmeyin ama bugün Kâbe Londra caddeleri kadar, Washington meydanları kadar, Paris ve Berlin meydanları kadar İslami heyecan taşımıyor.

Allah’ım, bu ne büyük felâket! İki milyara yakın Müslümanın kalbine kan pompalaması gereken Kâbe’den ve Kâbe’nin bulunduğu ülkeden dünyayı ayağa kaldıran Gazzeli yavrular için ufacık bir ses bile çıkmıyor.

Daha da iğrenç olanı, ümmetin imamı sayılması gereken Kâbe’nin demirbaş imamı Abdurrahman Sudeysi denilen bel’am HAMAS’ı ve Kassam tugaylarını fitne olarak nitelemekte ve uzak durulmasını öğütlemektedir. Zaten bu bel’amın ABD öteki bunak liderine kuyruk sallamasını da unutmadık.

Hocalarımızın camilerde yaptıkları şablon dualarını tenkit ettiğimi beni dinleyen kardeşlerim hatırlar. Hani her duanın içine mutlaka; “Ya Rabbi, şu anda yaptığımız duaları Kâbe’de yapılan dualara ilhak eyle, Arafat’ta ve Müzdelife’de ve Ravzayı Mutahhara’da yapılan duaların için katıver” derler ya..

Bu şekilde yaptığınız dualarınızın içine mutlaka; “Ya Rabbi, yaptığımız bu duaları şu anda Siyonist zindanlardaki kardeşlerimizin yaptığı dualara ilhak eyle, Suud zindanlarındaki, Suriye zindanlarındaki ve diğer diktatörlerin zindanlarında yatan kardeşlerimizin duaların içine bizim dualarımızı da katıver” demelerini hep tavsiye ettim.

Şimdi bu dualarınıza bir ilave daha yapmanızı tavsiye ederim;
“Allah’ım, dualarımızı Gazze’deki kardeşlerimizin dualarının içine dahil eyle, annesiz kalan o yavruların dualarına, yavrusuz kalan annelerin dualarına, kucaklarında yavrularının cesetlerini taşıyan babaların dualarının içine bizim dualarımızı da katıver Allah’ım” diyelim.

Hem unutmayın ki bu şekilde yaptığımız dualar kabul olursa sadece Siyonist terör devleti değil aynı zamanda ümmetin varlığının üzerine çöreklenmiş ve dört gözle HAMAS’ın yenilmesini bekleyen körfezdeki yılanların da sonu gelmiş olacak.

Rabbim ölmeden önce bize gösterir inşallah.