• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Batının sicili aslında Siyonizm’in sicilinden hiç de temiz değil, katliam haneleri birbirinden berbat ve karanlık durumda, ama Siyonistlerin Gazze’deki son vahşeti artık Batının başını önüne eğdirmeye, el içine çıkamaz hale sokmaya başlamıştır.

Bu vahşetteki ortaklıklarının kendilerine hiç de kâr getirmediği yavaş yavaş utanca dönüşeceği anlaşılmaktadır. Amerika ve Avrupa’nın halkları bu utancı devletlerinden önce görmüş, bu utançtan kurtulmak için sesini yükseltmeye başlamıştır. Bana göre bu utancı en kısa zamanda batılı devletler ve yöneticiler de anlayacak ve bu Siyonist kamburu sırtından atmanın yollarını arayacaktır.

Aslında devletler elbette kendi halklarından önce bu utancın ve sırtlarında kamburun farkındalar, ama Siyonizm’e olan borçları onların sesini çıkartmıyor.

Bazılarımız diyecek ki “Batı her zaman Siyonizm’le beraberdir, birbirlerinden ayrılmaz, senin dediğin gibi onu sırtında kambur olarak görmez.”

Ben öyle düşünmüyorum. Yahudiler tarih boyunca en büyük katliamları hep batıdan ve Hıristiyan dünyasından görmüş, hem de bu katliamlar defalarca tekrar edilmiştir. Roma putperestlik döneminde de Hıristiyanlık döneminde de Yahudileri defalarca katletmiş, ikinci dünya savaşına kadar da sürmüş bu katliamlar, hem de en korkunç boyutlarda.

Günümüz dünyasında Batı kendisini dünyaya demokrasi ve insan hakları pazarlayan değerler dünyası olarak sunduğu için Siyonizm’in bu vahşi katliamını bir kambur olarak görecek ve erinde geçinde sırtından atacaktır.

Zaten çoktandır dünyanın neresinde israil bayrağı yakılsa yanında mutlaka Amerikan bayrağı da yakılmaktaydı, şimdilerde bu daha da arttığı gibi Fransa ve İngiltere bayrakları da eklenmiş durumdadır.

Siyonist Yahudilerin dünyanın dört bir yanında insan içine çıkamayacağı günler yaklaşmıştır. Hatta bunu terör devleti de görmüş, vatandaşlarını bu konuda uyarmış durumdadır.

Evet, Siyonist Yahudiler bundan böyle kolay kolay insan içine çıkamayacaklar, en azından yüzlerine tükürülecektir.

İşte bu tükürükten başta Amerika olmak üzere batı dünyası da nasibine düşeni alacaktır.

Batı sırtındaki Siyonist kamburdan dolayı dünyanın her yerinde ciddi itibar kaybına uğrayacaktır.

İşte bu noktada batı dünyası ve özellikle batılı yönetimler Siyonistlerden uzak olduğunu ilan etmek için gereken neyse yapacak, bu da dünya siyasetine yansıyacaktır.