• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Yahudi liderlerinin çok zeki, çok siyasi, her birinin anasının gözü olduğuna dair kemikleşmiş, putlaşmış bir inanış var, hem de Müslümanlar arasında bile, gelin bu kemikleşmiş anlayışı da yıkalım.

Elhamdülillah HAMAS’ın yiğit evlatları “Demir Kubbe” putunu delik deşik ederek, MOSSAD putunu çuvala çevirerek yıktı ve israil’in yenilebilir olduğunu gösterdi ya…

Gelin şu Yahudi liderlerinin hiç de zeki olmadığını, her birinin büyük bir ahmak ve beyinsiz olduğunu görelim.

Çünkü tarih boyunca bütün Yahudi liderleri kendi toplumlarının katliamına ve sürgününe sebep olmuşlardır. Bundan daha büyük bir ahmaklık ve beyinsizlik düşünülebilir mi?

 

Gelin en yakından tanıdığımız Yahudi reislerinden başlayalım.

Peygamber Aleyhisselam Medine’ye hicret ettiğinde Kaynuka oğulları, Nadir ve Kureyza oğulları diye orada üç büyük Yahudi kabilesi vardı. Efendimiz (s.a.v) bunların hepsiyle çok sağlam ve kendilerinin de gönül rahatlığıyla kabul ettiği bir sözleşme imzaladı.

Yahudilerin öteden beri değişmeyen özelliklerinin başında ahitlerini bozmaları, sözlerinde durmamaları gelir. Buna bir de İslam’a ve Peygamber Aleyhisselama olan düşmanlıklarını eklerseniz mesele daha çabuk anlaşılır.

Fakat onları bu karaktersizliğe sürükleyen her daim liderleri olmuş, bilindiği üzere söz konusu bu üç kabile de Medine’den sürülüp çıkarılmıştır.

Kaynuka Yahudilerinin sürülmesine Finhas isimli kabilenin ileri gelen bilginleri öncülük etmiş, yaptığı küstahlık az kalsın hepsinin boynunun vurulmasına sebep oluyordu, bir takım aracıların devreye girmesiyle Şam tarafına sürgünle kurtulmuşlardır.

Benî Nadır Yahudilerinin reisi Huyey bin Ahtap sadece kendi kabilesinin sürülmesine değil aynı zamanda Kureyza kabilesinin başına gelen felakete de sebep olmuştur.

Hz. Süleyman sonrası ve yirminci asır ortalarına kadar İsrail oğullarının başına gelen ne kadar bela varsa hepsinde bu ahmak ve beyinsiz liderlerinin payının olduğunu görürsünüz.

Netenyahu denilen sapkın ve beyinsiz başkalarına yaptığı canavarlıkla kendi toplumunu yeryüzünde yine yüzüne tükürülecek, dışarı çıkamayacak ve lanetlenecek bir noktaya hızla sürüklemektedir.

 

Unutmayalım ki Allah’ın sevdiği lider; mensuplarını koruyan, onların başına bir felaket gelmesini önleyen, üzerlerine kol kanat geren liderdir.

Durum böyle olunca hiç olmazsa Müslümanlar “Yahudi liderlerinin zekiliği” düşüncesini kaldırıp atmalıdır. Öyle ya, kendi toplumlarını katliam ve felakete sürükleyenlerden daha ahmak ve beyinsiz lider düşünülebilir mi?