• DOLAR 32.296
  • EURO 34.723
  • ALTIN 2408.2
  • ...

Aslında Kemalistlerin her anları aynıdır, özellikle İslam’a ve Müslümanlara karşı öfke ve kızgınlıkları hiçbir zaman eksilmez, hafiflemez.

Lütfen hiç kimse eğip bükmesin; Kemalizm bir dindir, bir din olarak orta yere konmuştur hem de İslam’a alternatif bir din olarak. Türkiye devletine dayatıldığı günden itibaren Kemalizm’in savaşı hep İslam’la olmuştur.

Bir asra yakındır resmi bayramlar hep İslam’la savaşma günleri olarak kutlanmıştır. Zaten İslam’dan başka hiçbir din, hiçbir ideoloji ve düşünce Kemalizm’in düşmanı olmamıştır. Daha düne kadar geçit törenlerindeki tanklar ve toplar hep Müslüman halka yöneltilerek yürütülmüştür. Üstelik sadece yürütülerek değil bizzat kullanılarak gösterilmiştir.

Son zamanlarda Kemalistler bu asıp kesme güçlerini kaybetmiş olsalar da Kemalizm bu devletin resmi dini olarak varlığından fazla bir şey kaybetmemiştir. Bu ülkenin her derecedeki idarecisi bu dine bağlılığına dair yeminini edip andını içmeyi sürdürmektedir.

Azgın Kemalistler her ne kadar tek başlarına iktidarda olmasalar bile her fırsatta dişlerini göstermekten geri durmamakta, “ah nerede o günler!” diye eski dönemlerin hasretiyle yanmaktalar.

Başta da söylediğimiz gibi İslam düşmanlığı konusunda Kemalistlerin bütün zamanları aynıdır fakat bazı günlerde bu kızgınlıkları saldırganlığa dönüşüyor, adeta bir kudurganlık mevsimine ulaşıyor.

Gün geçmiyor ki bir otobüste, bir metroda, bir parkta özellikle tesettürlü bir Müslüman, Kemalist bir kokananın saldırısına uğramasın. İnsan düşünüyor, Allah korusun güç kuvvet, iktidar tam anlamıyla bunların elinde olsa Müslümanların hali nice olur acaba?

Eğer bunların eline fırsat geçse sadece Anıtkabir civarında değil Kemalizm’in ruhuna aykırıdır diye bütün bir Ankara’da tek bir cami bırakmazlar. Adamlar aslında doğru düşünüyorlar; Kemalizm’in kendisi bir dindir ve İslam’ın yerini alması için icat edilmiş bir dindir.

İlginç olan başka bir şey daha var ki Kemalizm ve Kemalistler bu ülkede başka hiçbir dine, hiçbir ideolojiye özellikle hiçbir sapık akıma karşı olmadıkları gibi söz konusu bütün bu sapkınlıklar Kemalizm’in kanatları altında kendilerine çok rahat yer bulabilmektedir.