• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

İşgalci Siyonist teröristler, yerinden edilmiş Filistinli çocukların evlerinden oyuncaklar çalıp bunları Gazze'deki askeri araçlarına bağlarken çekilmiş fotoğraflarını yayınlıyor.

Aylardır insanlar gıdaya, temiz suya erişim sağlayamıyor. Tam 70 bin ton bomba yağdırılmış bu nispeten küçük kara parçasına. Yiyecek bir şey kalmayınca hayvan yemlerinden ekmek yapılıyor. Ve böyle bir ortamda gıda taşıyan araçlar vuruluyor. Bununla da yetinmiyor Siyonist teröristler, gıda paketlerini, yiyecek kolilerini tanklarla, iş makineleriyle eziyorlar ve bu yaptıkları barbarlığı videoya çekip paylaşıyorlar.

Hastaneler bombalanıyor ve yıkılmış evlerinden dolayı oralara sığınanlar vahşice katlediliyor. Tanklarla geliyor ve kuşatıyorlar hastaneleri ve yıkıntılar arasında yaralı tedavisine devam etmek isteyen sağlık çalışanlarını, oraya yaralı taşımaya gayret edenleri vuruyorlar.

Hastanelere girdiklerinde ise sağlık personelini esir alıyor, aşağılıyor, bağlıyor ve götürüyorlar. Yaralılar ve hastalar acı çeke çeke ölsünler diye müdahaleyi engelliyor, sağlık ekipmanlarını parçalayarak kullanılamaz bir hale getiriyorlar. Kuvözlerde ölen bebekleri puro içerek, kahkahalar atarak izleyebiliyorlar.

Filistin topraklarını işgal eden gaspçılar, bombaladıkları bölgeleri terk eden insanların evlerine giriyor, kadınların kıyafetlerini gösterip resim çektiriyorlar, ziynetleri ve diğer değerli eşyaları çalıyorlar.

Terk edilmiş evlere tonlarca bomba yerleştiriyor, ardından yerle bir edilen evlerin videolarını çekerek çocuklarına “doğum günü hediyesi” olarak gönderiyorlar.

Askerleri alanda bu vahşetlere imza atarken bakanları, milletvekilleri hiç de gizleme gereği duymadan, aleni olarak tüm Gazze’nin terörist olduğunu, bu yüzden de kadınlar ve çocuklar dahil hepsinin öldürülmesi gerektiğini söyleyebiliyor.

Kendileri işgalci olmasına, milyonlarca insanı sürgün ederek mülteci durumuna düşürmelerine rağmen ve işgale karşı direniş en meşru hak iken mağdur rolü oynayabiliyorlar.

Sırtlanları bile tiksindirecek bir vahşetten, soykırımdan, yıkım ve tahribattan, insani tüm değerlere düşmanlıktan dolayı memnun olacak, bununla gurur duyacak kişiler sadece Siyonistlerdir herhalde.

Evet, işgalci terör rejimi Sosyal Eşitlik ve Kadın Bakanı May Golan şunları söyledi:

"Gazze'nin yıkıntılarıyla gurur duyuyorum ve bundan 80 yıl sonra bile her nesil torunlarına bunları anlatacak."

May Golan yanılıyor elbette!

80 yıl değil eğer bir kıyamet rüzgarı her şeyi yerinden kaldırmazsa belki 800 yıl da konuşulur bu vahşet!

Haçlı vahşeti gibi, Moğol vahşeti gibi, Hitler’in Stalin’in, Pol Pot’un, Mao’nun yaptıkları gibi…

Evet, isminiz tarihin en büyük katilleri ile birlikte anılacak; ama bir farkla…

Tarihin tüm katilleri yaptıkları soykırımlara, vahşi katliamlara büyük oranda sahip çıkmadılar. Ya abartı dediler, kontrol dışı dediler.

Siyonistler ise vahşeti sahipleniyor, yıkımı, insani değerlerin aşağılanmasını sahipleniyor, yaptıkları gasp ve hırsızlığı gizlemiyorlar.

Çocukların ölümünden zevk almak, gıda girişini engelleyip açlıktan ölümlere sevinmek nasıl bir şey? Bunun tarifi yapılabilir mi?

Herhalde siyonisti tanımlamak için kullanılacak en iyi kelimeler “esfele’s safilin” olsa gerek.

Yazarın Diğer Yazıları