• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Sen ey Gazze, ey iman, tevekkül ve teslimiyet yurdu! Ey devrimci gücün ve kıyam erlerinin merkezi! Ey İbrahimi sevdayla imtihanı güzel karşılayan güzel insanların yurdu! Ey Nemrudun ateşinde yanarken dahi "Hasbunallahu ve ni'mel vekil "(Allah bize yeter, O ne güzel vekildir.) Al-i İmran,173. ayetinin sırrından istimdat eyleyen mütevekkil insanlar! Ey Dünyaya iman ve umut pompalayan, ey biz acizlerin direniş ruhunu bileyen, insanlığın vicdanını uyandıran Gazze! Ey Allah yolunda evlad-ı iyalinden geçmiş yiğitlerin otağı Gazze! Ey Müslümanların umut ışığı, ey Allah yolunda ölümü kuşanıp ölümü öldüren Ebu Ubeyde'nin diyarı! Ey dünyanın en gaddar, en zalim, cani ve canavar ordusuyla pervasıza savaşan yiğitleri! Ey Rabblerine inanmış ve teslim olmuş muvahhidler! Allah ve tarih şahittir ki sizler Hüseyin'in varisleri olarak Furkan savaşını vermektesiniz. Sizin savaşınız HAMAS-israil savaşı değil, Küfür- İSLAM Savaşıdır.

 

    Vallahi Bedr'in aslanları gibi şanlısınız. Allah yolunda dökülen pak kanlarız kurtarıyor tevhidi... Bizler benlik fıçısında zahitçe sinip umutsuz rehavete kapılmışken, korkunun  yanı sıra para, alçaklık, bozgunculuk ve eğlence özürlüğü, düşünce ve ideoloji esareti, hülasa birileri tutsaklık özgürlüğü ve özgürlüğün tutsaklığı gibi eşekleştirme mekanizmaları, devrimin gerçek merkezlerini ve İslami hareketin gerçek üslerini bombardıman edip  gönülleri yıkmak ve beyinleri felce uğratmakla meşgulken siz dilsiz şeytan olmamak adına zalimlerin yüzüne yüzüne haykırdınız.

 

     Filistin, Gazze ve diğer İslam beldelerinde Aksa muhafızları ve özgürlük savaşçısı 2,3 milyon insanın şehirlerini havadan bombardımana tabi tutup 30 bin kadar kadın ve çocuğu katledip Allah'ın nurunu söndürmek isteyen katil, vahşi ve haddi aşan Siyonistlerin karşısında dikildiniz. Küfrün orduları birleşip Bir-leş miş Milletler Topluluğunun öncülüğünde Muhammedilerin evini yıkmak, Ali'lerini öldürmek, Hüseyinlerini zincire vurup esaret altına almak suretiyle Nil'den Fırat'a uzanan hatta bulunan İslam ülkelerini ele geçirip Arz-ı Mev'ud emelleri için sizinle savaşanlarla savaştınız.

 

    Siz ey Gazze'nin yiğit evlatları! Yıkılmış şehirlerinizin küllerinden doğup zafere ereceğiniz günler yakındır biiznillah... Siyonistlerin baskı, tecavüz, çirkinlik, yağmalama, hak ihlali ve direniş önderleri ve saygın şahsiyetlerinizi öldürdükleri sürece mücadele devam edecektir. Çocuğu-ergeniyle, genci-ihtiyarıyla, kadını-erkeğiyle Allah'a tevekkül edip teslim olmuş bir milletsiniz. Hem bu yolda Allah'a teslim olmuş bir topluluk Allah'ın gaybi yardımlarına müstahak olmasın da kim olsun?

 

    Cihadınızla, güzel ahlakınızla dünyaya en güzel örnek oldunuz, sizi gören sizde dirildi. Siz ey Kassam mücahitleri, kutlu ve kararlı savaşınızla ümmetin şerefini kurtardınız. Bu şanlı direnişiniz en kısa zamanda meyvesini verecektir. Filistin topraklarının işgalden temizlenip Aksa'mızın özgürlüğüne kavuşması yolunda Seyfiye, Kalemiye ve İlmiye sınıfının birlikte hareket ettikleri bir hakikattir. İlmiye sınıfından 7 Aralık 2023'te Siyonist israil'in hava saldırısında şehid edilen Dr. Rifat El Arir'in şehit düşmeden kısa bir süre önce kaleme aldığı dizelerini zikretmeden geçemeyeceğim.

 

EĞER ÖLÜRSEM

Eğer ben ölürsem

Sen yaşamalısın

Öykümü anlatmalı

Ve benden kalanları satıp

Bir parça kumaş almalısın

Ve bir parça ip, beyaz uzun kuyruklu bir uçurtma yapmak için

Ki Gazze'deki bir çocuk

Cennetin gözlerinin içine bakarken

Ateşte bırakılmış babasını beklerken

Henüz kimseyle vedalaşamamışken

Kendi etiyle bile

Kendiyle bile

Görmeli bu uçurtmayı

Bana yaptığın o uçurtmayı, yükseklerde uçarken

Bir an bir melek olduğunu düşünmeli onun

Sevgiyi geri getiren

Eğer öleceksem

Umut vermeli

Destan olmalı

 

    Firavunları Kızıldeniz'de boğacak, Karunları öldürecek ve Belamların kafasını ezecek Musaların doğuşuna engel olamazsınız ey Siyonistler! İslam'ın düşünsel, toplumsal ve ruhsal devrimini gerçekleştirecek olan Musaların doğması yakındır.