• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Ey konforlu evlerinde rehavet içerisinde Uyuyan Müslüman liderler!

Vallahi! Bu soğuk gün ve gecelerde elleri ayakları üşüyen, donarak ölen Gazze’li masum yavrular, Mahşer günü yakanıza yapışacaklar.

Gazze’de çocuklar, bebekler açlık, soğuk ve korkuyla yaşama tutunmaya çalışırken. Dünya lüks ve konfor içerisinde bu dramı sadece izlemekle yetiniyor.
Yer ve Gök bu zulmü kabul etmiyor artık.
Bu nedenle yer sarsıldıkça sarsılıyor, üzerinde yapılan zulmü kabul etmiyor.

Gazze’deki bu zulme sessiz kalmayan Batı ülkelerinin halkları dahi meydanlarda Siyonist zulmü tel’in ederken, küresel emperyalizmin kuklaları olan yerli Siyonistler de, halkın oyu ve teveccühüyle Meclise giren HÜDA PAR’a olan hazımsızlıkları nedeniyle iftira ve karalama propagandasına son hız devam ediyorlar.

Merhamet ve maharetten mahrum maharetsiz sözüm ona Mahirlere... (!)

Demir gibi kavi ve güçlü bir imana sahip olan Millet Vekilimiz Sayın Şehzade Demir’den, tokat gibi cevap gecikmedi...

“Siz katilsiniz!

Siz canisiniz!”

Dün böyleydiniz, bugün de böyle...

Kan ve zulümden beslenen bu vampirlerin dosyası o kadar kabarık olacak ki, bu vicdan ve suçluluk psikolojisiyle her gün HÜDA PAR’a saldırıyorlar.

Aydınlıktan rahatsız olan, kendini adam zanneden şu rahatsız edici yaratıklar, HÜDA PAR’ın Mecliste olmasından rahatsız oluyorlarmış.
Öyleyse tekrar söylüyor ve haykırıyorum!
Biz sizi rahatsız etmeye geldik. Size artık rahat yok!

100 yıldır, bu milleti yalan, dolan dolu kirli siyasetinizle uyuttuğunuz yeter! Bu millet artık uyandı, artık eskisi gibi ipe un seremeyeceksiniz.
Bu milletin karnı yalanlarınıza tok artık.

Zira bu Milleti yıllarca özgürlük adı altında, kirli ideolojilerine esir olduğunuz emperyal güçler için köleleştirmeye çalıştınız. Kısmen de olsa bunu başarmış̧ olabilirsiniz fakat artık bu millet uyandı, boşuna kürek sallamayın.

Bu millet sizin ne kadar sabıkalı olduğunuzu çok iyi biliyor.
Bu millet, Dersim’i, Zilan’ı, istiklal mahkemelerinde asılmış̧ değerli alim ve öncülerini unutmadı...

28 Şubat post modern darbesiyle, eğitim hakları ellerinden alınmış̧ bu millet, daha dün gibi hafızalarda canlılığını koruyan, okul kapılarından kovulan o acı günleri unutmadılar, unutmadık....

Milletin dini ve milli değerlerine savaş açarak, tam 18 yıl ezanı Türkçe okuttuğunuz o günleri bu millet unutmadı, unutmayacak.

Başörtüsü zulmüne bizzat maruz kalan biri olarak, bu millet sizleri asla affetmeyecek ve itimat etmeyecektir.

Bu nedenle fazla söze gerek yok derim.
Bağırıp, çağırıp yalan iftirayla kendinizi fazla yormanız nafile...

Ya herkes gibi usulünce siyasetinizi yapacak ya da çakalların arasındaki aslan misali kükreyerek sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz. Size tavsiyem Aslanların olduğu Mecliste fazla çemkirmeyin!

Haddinizi bilin ve oturun!
Güneşin doğmasına engel olamadınız, olmayacaksınız biizniallah!