• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Ülke geneli hummalı seçim çalışmaları hız kesmeden devam ederken, barbar siyonistler de zulümlerinin dozunu daha da arttırarak devam ettirmektedir. 

Siyonist köpekler, Gazze’ye gıda, ilaç, süt çocuk bezleri gibi hayati önem taşıyan ihtiyaçların dahi girmesine müsaade etmiyor. Gazze halkı adeta ölüme terkedilmiş, çoluk, çocuk, bebek ve yaşlılar artık açlıktan can veriyorlar. Durum bu kadar kritik ve acil iken,  sözde  57 tane İslam Ülkesi  hala bu zulme sessiz kalmaya devam ediyor. 

31 Mart’ta yapılacak seçim çalışmaları ve heyecanı maalesef Gazze’yi gündemden düşürdü. Artık bu zulme alıştık, alıştırıldık.  

Halktan tutun da bürokrasiye kadar artık hiç kimse  eskisi gibi tepki vermiyor.  

Sokaklara dökülmüyor, mitingler, yürüyüşler yapılmıyor maalesef... 

Hal böyleyken HÜDA PAR yine kendine yakışanı yaptı. Gazze Beyannamesi yayımlayarak, uyuyan şu İslam Ümmetinin bir kez daha vicdanlarına dokundu... 

İlk günden beri, Gazze’yi Gündeminden düşürmeyen HÜDA PAR, tüm ümmetin ve Türkiye’nin gündeminden düşmemesi için elinden gelen  gayreti sarf etti ve etmeye devam ediyor.  

Zira hedefine insan merkezli adil bir düzeni koymak isteyen, HÜDA PAR Gazze’deki,  mazlumları unutmadı bu anlamda ciddi bir çaba sarf ederek, yayımlanan Gazze Beyannamesiyle, hükümet yetkilileri, vekilleri, STK temsilcileri, halkın öncülüğünü yapan aydın ve alimlerin tamamını Gazze’deki bu zulmü durdurmak için somut adımlar atmaya davet ediyorlar.  

Özellikle siyonistlerin can damarı olan, alışverişi kesmek çok önemli ve stratejik bir hamledir. Bu konuda hükümet üzerine düşeni acilen yapmalıdır. Aksi takdirde sadece Allah’ın gazabı değil, halkın gazabına uğramak an meselesidir.  

Özellikle hükümet cenahının Gazze konusundaki, duyarsız duruşu, ciddi manada tepkilere neden oldu. Zira seçim çalışmaları sırasında halkın nabzını yokladığımızda bunu net bir şekilde gördük.  

Halkın % 25’i  tepkisini oy kullanmayarak ortaya koymaya çalışıyor. 

“Biz artık oy kullanmayı düşünmüyoruz” Gazze’de çocuklar, bebekler, anneler ölürken, neden hükümet somut bir adım  atmıyor ” diyerek serzenişte bulunuyorlar.  

Yani artık bu milletin hükümete  güveni sarsıldı. Zira Gazze hakkında  tepkiler sadece sözde kalıyor, her hangi somut bir adım atılmıyor. Bu barbar siyonistlere caydırıcı bir yaptırım da  uygulanmıyor.  

Gazzeli kardeşlerimiz açlıktan ölürken, Türkiye adeta bu vahşi siyonistleri gönderdiği gıdalarla besliyor.  

Vallahi dökülen her damla kanda, tüm İslam Ülkelerinin ve sessiz kalan tüm insanlığın eli vardır. Zira Gazze sadece Filistinlilerin değil, ümmetin davasıdır.  

Buradan bir kez daha çağrımızı yineleyerek, tüm etkili ve yetkili mercilere sesleniyoruz!  

Bir an önce dökülen bu kanların durdurulması için, somut adımlar atılmalı…  

Tüm İslam Ülkeleri birleşerek şu barbar siyonistlerin üzerine gitmelidir. 

Vahşi israil’le olan tüm bağlar kesilmelidir.  

Hakeza Ümmet uhuvvet bilinciyle kuşanmadıkça, zalim Siyonistler zulmün dozunu arttırarak, bu zulmü tüm dünyaya yayacaklardır.  

Zalimler için yaşasın cehennem!  

Selam ve dua ile