• DOLAR 32.356
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2391.011
  • ...

Bu seçimlerde Kemalist ve sol kesim için oy toplamanın en kestirme yolu HÜDA PAR'a saldırmak olmuş.

İftira atmak!

HÜDA PAR yetkililerinin açıklamalarını manipüle etmek!

Ne demişler? Çamur at tutmazsa izi kalır.

Tabi izledikleri bu yol onları iktidara mı getirir?

Yoksa bu halk onları sandığa mı gömer hep birlikte göreceğiz.

Yalnız tüm engellemelere rağmen HÜDA PAR’ın güneşi doğmuştur.

Hem de tüm göz alıcılığıyla ortalığı aydınlatmaya başlamıştır.

Onun ışıklarıyla küllerinde koca bir medeniyet yatan bu halkın da gözleri açılmıştır.

Bu Ülkenin inancını siyasete taşıma cüretini gösteremeyenlere dahi cesaret ve heyecan gelmiştir.

HÜDA PAR 'iktidara gelene kadar asıl hedeflerini gizleme' anlayışını yerle bir etmiş, en üst perdeden hakkı ve hakikati haykırmıştır.

İnsani ve ahlaki hedeflerini ne pahasına olursa olsun daha yolun başında açık ve net bir şekilde ortaya koymuştur.

Yalan, dolan, iftira bataklığına dönmüş olan siyasi ortamda en büyük başarı bana göre budur.

Bu duruş ilkeli ve Müslümanca bir duruşun adıdır.

HÜDA PAR binlerce yıl her din, ırk ve inançtan olan insanı bir arada tutan medeniyetimizin temel unsurlarını, değerlerini bugüne taşıma gayesi gütmektedir.

 Toplumsal barış ve kardeşliğin, ancak Hz. Adem ve Havva'nın evlatları olma bilinciyle kuşanarak, hayatın temelinden 'savaş ve cidalı' söküp atmakla yerleşeceğine inanmaktadır.

Üstelik yaklaşık yüz yıldır Batılı değerlerin zorla dayatıldığı topluma kendi öz kimliğine kavuşacağı fırsatları oluşturmak gayesindedir.

HÜDA PAR hiç kimseyi dilinden, dininden, inancını nasıl yaşaması gerektiğinden mahrum bırakmayan, her kesimin hakkını adil bir şekilde alabileceği bir yönetim biçiminin anahtarlarını sunmaktadır.

HÜDA PAR'ın parti programı başından sonuna kadar bu Ülkede 'adaletin, hürriyetin ve kardeşliğin' tesisini mümkün kılacak tüm yolları içermektedir.

Hedefe ulaşana kadar her yol mübahtır putunu yerle bir etmiş, toplumsal sorunlara reel bir projektör tutma ferasetini göstermiştir.

Bunlardan birisi de CHP cenahının en fazla saldırdığı kadın politikasıdır.

HÜDA PAR kadınların cinsel ve ekonomik olarak istismarına karşıdır. Kadın düşmanı oldukları halde kadın haklarından dem vuranlar ise bu iki istismara karşı olmadıklarını, bizzat işlerine yarayan vakaları kullanarak, aleyhlerine işleyecek olanların ise üzerini örterek göstermektedirler.

Örneğin bir ürün pazarlanırken kadın bedeninin kullanılması kadının cinselliğinin istismar edilmesidir. Üstelik kadının reklam malzemesi olarak kullanılması, pazarlanan eşyanın kadından daha önemli hale gelmesi, kadının ise değerinin düşürülmesidir. Kadınlık onurunun hiçe sayılmasıdır.

HÜDA PAR Parti programında der ki 'kadın hak ettiği hürmeti görmelidir'

Kadın tıpkı erkek gibi yaratılanların en şereflisidir. Ve her şey onun hizmetine yaratılmıştır. O eşyanın hizmetine değil. Bir eşyayı satabilmek için kullanılacak kullanılan bir nesneye dönüştürülmesi kadının fıtratına da eşyanın fıtratına aykırıdır.

Özellikle reklam ve pazarlamada kadın tercih edilmesi, yine onun kadınlık cazibesinin, ikna etme kabiliyetinin, cinsel kimliğinin her yönüyle kullanılmak istenmesidir.

Sizce cilveli, işveli, etkileyici, daha fazla makyaj yapan, fiziksel özellikleri belli ölçülerde olan kadınların bazı sektörlerde tercih edilmesinin nedeni nedir?

Gelin bu sorunun cevabını iş başvurusunda bulunan genç kızlarla yapılan zorunlu anket sorularında arayalım. Soruların sadece bazıları şu şekilde:

Her gün düzenli makyaj yapar mısınız?

Hep aynı tarz mı giyinirsiniz?

Her zaman aynı kıyafeti mi giyersiniz?

Saçınıza hangi aralıklarla bakım yapıyorsunuz, saç modeliniz hep aynı tarz mı?

Saçınızı boyatır mısınız?

Hep aynı başörtüsünü mü takarsınız (örtülüler için)?

Üstelik bu sorular bir dershaneye öğretmenlik için başvuran gençlere sorulmuş.

Ya bazı özel hastanelere hemşirelik, danışmanlık, sekreterlik için başvuranlara nasıl anketler yapılıyor dersiniz?

Sanki çalışan değil de manken alınıyor. Kadınlar için diploma sahibi olmak yetmiyor. Sektörün prim yapması için kadınların tüm kadınlığını, güzelliğini detaylı bir şekilde sergilemesi de gerekiyor.

Zaten işe alımlarda yapılan anketlerin hepsi yönlendirme amaçlı. Ya istediğimiz kıvama girersiniz ya da işsiz kalırsınız.

Şimdi bu durum kadınların hem ekonomik hem de cinsel sömürüsü değil de nedir?

Bu sömürü düzenlerini bizzat oturtan zihniyet kalkmış kadın hakları, eşitlik, özgürlük naraları atıyor.

Siz kim kadın haklarını savunmak kim?

Hele içlerinde onlarca cinsel istismar vakaları yaşanan CHP yetkilileri hiç konuşmasın. Yaşanan o utanç verici vakaların birini dahi kınamadılar, üzerini örttüler.

Biz Hür kadınlar bu Ülkede kadınları değersizleştirenleri de yüceltenleri de iyi biliriz elhamdülillah. Kimse bize kadın üzerinden ders vermeye kalkmasın.