• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Türkiye İslam toplumları nazarında tüm prestijini kaybetti. Kendisini İslam aleminin lideri, hamisi ve ağabeyi olarak gören Türkiye, Gazze meselesinde sınıfta kaldı.

Eğer Filistin'in tapusu bizdeyse Türkiye bunu kullanarak bir lokomotif görevi görebilirdi. Bizzat Siyonistlerin ve Emperyalist Ülkelerin çıkarlarını korumak için İslam toplumlarının başına geçirilmiş Liderlerin dışında kalanlarla bir araya gelebilirdi.

Karşımızda Ortadoğu'daki enerji kaynaklarına sahip olmak ve bizzat Ortadoğu'yu kontrolü altında tutmak isteyen Emperyalist Ülkeler var. Yani tüm İslam coğrafyaları büyük bir tehdit altında. İşgalci israil onlar adına bir vekalet savaşı yürütüyor. Sadece kendi arz-ı mev'ud savaşını vermiyor. Arz-ı mev'ud senaryosunu onlar için yazıp Filistin topraklarına yerleştirenlerin adına bu soykırımı yürütüyor. Onun için başını ABD'nin çektiği Ülkelerden bizzat sınırsız ve koşulsuz destek alıyor. Siyonistler Gazzeyle yetinmeyecek, Allah muhafaza orayı işgal ederlerse bu savaş Türkiye'yi de içine alacak şekilde genişleyecek. Yani Gazze Ortadoğu'nun son kalesi. O kalede bir avuç Müslüman 77 düvelle yalnız başına savaşıyor. Dünya tarihinde görülmemiş bir mücadele veriyor.

Bu durumda Türkiye başta olmak üzere Ulusal çıkarlarını düşünen, ABD'nin yaptırımlarından korkan liderlerin bir araya gelip kısa vadede ve uzun vadede ortak bir tedbir geliştirmeleri gerekmiyor mu? Bu kadar öngörüsüz ve pervasız hareket etmeleri ve rahat davranmalarının ne gerekçesi olabilir ki?

Bu ülkeler ortak bir karar alıp kısa vadede siyonistlerle ticari ilişkileri kesseler siyonistler direk Gazze'den çekilir. Refaha alışmış olan Siyonistler yönetimlerine isyan çıkartır. Başka ülkelerden Filistin topraklarına yerleşenler anında orayı terk eder. Çünkü onların lügatinde sabır kavramı yok. Zorluk ve sıkıntılara katlanmaları mümkün değil.

Uzun vadede ise artık birlik olup kendi uluslararası ortak para birimlerini oluşturma, doların hegemonyasından bir an önce kurtulma, kendi askeri birimlerini oluşturma, savaş sanayisinde birlikte gelişme ve birbirlerine destek olma, kendi Uluslararası Adalet birimlerini oluşturmaya yönelik hazırlık yapmalı ve hemen bunun adımlarını atmalıdırlar. Bu şekilde yeni bir blok oluşturmadıkları takdirde İslam topraklarındaki zenginliklere bakıp da ağzından salyalar akan Emperyalistleri durduramazlar.

Gazze konusunda lokomotif görevi göreceğine Siyonistlere her gün gemilerle gıda, çantalarında taşıdıkları su ve demir çelik gibi silah yapımında kullanılacak malzemeleri gönderiyor.

Üyeleri Siyonistlerle ticaret yapan sözde muhafazakar iş adamlarından oluşan bir dernekten, savunma ve üyelerini aklama yönünde bir açıklama geldi.

Neymiş efendim ticaret sadece oradaki Yahudilerle yapılmıyormuş. Onlarla karışık halde yaşayan Müslüman iş adamları da varmış.

Ne yani şimdi o iş adamlarına Siyonistler özgür bir biçimde ticaret yapma hakkı mı tanıyor, yoksa insansı hayvan muamelesi mi yapıyor?

Siyonistlerle yapılan ticaretin vebali ağır olacak, bu böyle bilinsin. İsterse alınları secdeden kalkmasın artık insanlığın maşeri vicdanında mahkumdurlar. Büyük bir zillet bataklığında ve tüm itibarlarını kaybettiler.