• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Seçimlere bugünü saymasak iki gün kaldı. Önümüzdeki pazar günü malumunuz olduğu üzere inşaAllah hep birlikte belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi ve muhtarlarımızı seçmek üzere sandık başına gideceğiz.

Ramazan ayının bitimine 12 gün kaldı. Mafuv ve mağfur olarak bayrama ulaşmanın temennisi içerisindeyiz.

Çok mübarek bir zaman dilimi içerisindeyiz. Kur’an-ı Kerim’in inzal olduğu mübarek günlerdeyiz.

Oruç, teravih ve diğer ibadetlerimizle Rabbimizi razı etmenin gayreti içerisindeyken zalim israilin Filistinli, Gazzeli kardeşlerimize yaşattıklarını ne yazık ki insanlık olarak sadece seyretmekteyiz.

Neredeyse herkes işin kolayına kaçarak, ‘Elimden gelen bu!’ demek suretiyle aslında pek bir şey de yapmadan kendini avutuyor, kendini kandırıyor.

İsrail tankıyla, topuyla, uçağıyla her gün onlarca kardeşimizi katlederken, şehit ederken, biz rahat koltuklarımızda, yumuşak yataklarımızda sadece ‘dua’ ediyoruz.

Her gün ‘açlıktan ölüyorum’ diyen o masum çocukların feryatları Arş-ı Ala’yı titretirken, biz harekete geçmekten aciz öylece izleyip duruyoruz.

Ne kadar da katı yürekli, acımasız, gayrete gelmez, duyarsız bir toplum haline geldik gerçekten!

Gavur siyonist çetelerin saldırıları her geçen gün sertleşirken, bunun edebiyatını yapmaktan öteye geçemeyen dünya, büyük bir musibetin zeminini hazırlıyor.

İnsan hakları, hukuk, temel insani haklar zırvalamalarının atmosferi doldurduğu bir çağda birilerin eliyle insanlar açlık ve susuzluktan kırılıyor, can veriyor! Sahiden kıyamet kopmayacak da ne olacak!

Bugün 174 gün oldu, barbar siyonistler Gazze’ye saldırıyor. Katledilenlerin, şehit edilenlerin sayısı 32 binin üzerinde. Bunlar naaşları alınanlardır. Enkaz altında kalanlarla bu sayı belki 100 bine yaklaştı.

Bütün insanlık Gazze’de, Filistin’de enkaz altında kaldı. Eğitim haklarından ve daha birçok insani haktan dem vuran dünyanın burada adeta kör ve sağırları oynadığı ortadadır.

İsrail'in saldırıları sebebiyle 7 Ekim'den bu yana Gazze’de 5 bin 826 Filistinli öğrencinin şehit edildiği, 9 bin 570 öğrencinin de yaralandığı aktarıldı.

Batı Şeria'da da bu süre zarfında 55 öğrencinin şehit edildiği, 329'unun yaralandığı ve 103'ünün ise gözaltına alındığı kaydedildi.

Bu süre zarfında israil saldırılarında 408 okulun hedef alındığı belirtilen, siyonist israil güçlerinin Gazze'de düzenlediği saldırılarda bugüne kadar 264 öğretmen ve eğitim çalışanının şehit edildiği, 960'ının da yaralandığı belirtiliyor.

İnsanlık düşmanı siyonistler, Filistin’in geleceğini karartmak ve eğitimini tamamen baltalamak için eğitim yuvalarını, öğrencileri ve gençleri hedef alıyor.

Bu barbarların hedef almadığı hiçbir insani değer kalmadı, ama insanlık alemi maalesef üç maymunları oynuyor. Belki caniler “insaf”a gelir diye onurlu davranmaktan imtina ediyor.

Bu büyük bir zillet olsa gerek. Bir avuç siyonistin bütün bir dünyaya meydan okurcasına saldırıyor olması çok ama çok düşündürücüdür.

Bu kadar korkaklık, bu kadar çekingenlik niye acaba diye sormadan edemiyor insan!