• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.414
  • ...

Her geçen gün sınırı zorluyorlar! Bunlar sanatçı filan değil; bunlar ar damarları çatlamış, sağa sola saldırmak suretiyle ifsat yaymaya çalışan ahlak yoksunu kaçkınlardır!

Hayadan, namustan, ahlaktan kaçkınlardır. Ahlaksızlık ve namussuzluk girdabında boğulurken haya ve iffet deryasına kusmuk çalmaya heveslenenlerdir.

Lütfen ama lütfen bir daha bu terbiye ve ahlak yoksunu yaratıklara ‘sanatçı’ falan denmesin! Bu ad altında işledikleri çirkefliklerle çukurlaşmış ne kadar tanınan müsvedde varsa, verilen imtiyazları geri alınsın. Kesinlikle bunlar bu gidişle -Allah korusun- azap ve musibet dalgalarına sebebiyet verecek pisliklerdir.

Kabahatler kanununa göre dahi genel ahlaka mugayir durumlarda bunların bırakın sahnelerde cirit atmaları, normal ortalıkta bile bu hezeyanlarla dolanamamaları gerekirdi. Bunlar işledikleri suçların cezalarıyla karşılaşmalılar.

Bunların sanat kisvesi altında suç işleme ayrıcalıkları olmamalıdır. Hele bir de bunların rol model olarak tanıtılmaları büyük bir yanlışlıktır.

Gençlerin bu ahlaksızlardan edineceği bir güzellik, bir meziyet yoktur. Ne diye milletin parası çarçur edilerek bunlar sağda solda ağırlanıyor, anlamak gerçekten zor.

CHP ve son zamanlarda da AK Parti belediyeleri eliyle düzenlenen şenliklerin kaçı bu halkın manevi değerleriyle uyuşuyor, sorgulamak gerekmez mi?!

Özellikle AK Parti belediyelerinin bir kısmının merkezi parklarda sahneledikleri şenliklerde davet edilen sözde sanatçıların halkın değerlerine karşıt davranışlarına karşılık paraya boğdurulmaları dikkatlerden kaçmıyor. Siz kime yaranmaya çalışıyorsunuz, gerçekleşen küskünlükler karşısında kimlerden medet ummaya çalışıyorsunuz? Buna cevap verin.

Sosyal Medya düzenlemesiyle bu gibi çirkinlikleri överek her gün halkın gündemine sokmaya çalışan karanlık odalarla ilgili de adım atılmalıdır.

Sağda solda işlenen bütün ahlaksızlıkları haber değeri taşıyormuşçasına defalarca duvarlarında gösterime sokan ahlaksız internet siteleri ile ilgili de işlem yapılmalıdır.

Özellikle sol parti ve grupların dünyayı etkisi altına alan ahlaksız organizasyonlarla ilgili destek çabaları görmezden gelinmemeli. Bildiğiniz gibi bunların geçmişten meclis kürsülerinden destek açıklamaları hatta kimi zaman bunların sözde hak ve özgürlükleri ile ilgili önergeleri akıldan ırak tutulmamalı ve ona göre teyakkuzda olunmalıdır.

Bunların eline fırsat geçtiği takdirdeki ilk icraatları, halkın değerleriyle savaş olacaktır. Bu böyle bilinsin.

Onun için önümüzdeki seçim çok önemli. Ahlaksızlığın saldırıya geçtiği ve her tarafta ortamı ifsada çalıştığı bir hengamede siyasetin onlara desteğinin oluşturacağı tehlike kesinlikle hesaplanmalıdır.

Açık açık; ‘Biz buyuz, sizin kızlarınız ve -af buyurun- karılarınızı da kendimiz gibi yaparız’ diyen bu ahlaksız güruhun siyasi desteğinin oluşturacağı felaketi varın siz düşünün! Demem o ki; her Müslüman birey ve ahlak sahibi insan bu konuyu iyi düşünmelidir.

Daha önce imamlar tek tek hedefteydi, şimdi artık bütün imam hatipliler hedefte. Sarı öküz meselesinde olduğu gibi bana dokunmayana karışmam diyenleri bekleyen felaketin ayak seslerini duyar gibiyiz aslında.

Kendinize gelmezseniz ve dünyanızı tamir adına bir gayretiniz olmazsa şayet, sapıkların sizi ‘sapık’ diye ilan ettiği bir dünyaya uyanmanız kaçınılmaz olacaktır, başka izahı yok bunun.

Son olarak şunu ifade edeyim ki; namuslular da cesur olmalı, kendi değerlerinden aldıkları güç ile.

Selamette kalın!