Aynur Sülün

Kadınları CHP zihniyetinin sömürüsünden kurtarmak için umuttur HÜDA PAR

24.05.2023 07:00:00 / Aynur Sülün

Tutturmuşlar bir HÜDA PAR!

 Oturup kalkıp HÜDA PAR diyorlar başka bir şey demiyorlar.

Şimdiye kadar HÜDA PAR'ın kadınların çalışmasına, eğitim görmesine karşı olduğu iftirasını işlediler. Şimdi de yalnız kadınların bir eşya gibi, hatta bir hayvan gibi sahiplendirilmesi iftirasını dillerinden düşürmüyorlar.

Kılıçdaroğlu’nun başlattığı bu yalan kampanyasını CHP trolleri ve medyası besliyor da besliyor.

Açıklamalarımız ve Parti Programımızdaki beyanımız olduğu yerde dururken ekranlarda bütün halkı kandırmaya çalışmak ancak usta yalancıların işidir. Bu ustalığı da CHP ve medyası kadar bu Ülkede kimse beceremez herhalde.

Üstelik Parti içinde taciz, tecavüz ve istismar vakalarıyla gündemden düşmeyen CHP kalkmış bizi kadın düşmanı olarak yaftalıyor. Kendi kimliğini başkaları üzerine yansıtma diye buna derler.

Teşkilatınızda yaşanan onlarca tecavüze, tacize tek bir kınama bile yapmayacaksınız, bayan vekilleriniz gıklarını dahi çıkartmayacaklar, sonra oturup kalkıp HÜDA PAR kadını cansız eşya gibi görüyor diyeceksiniz.

Oysa yalancı CHP, kendi içlerinde tacize uğrayan kadınları parayla, sonra tehditle susturmaya çalışmış. CHP Erzurum İl Başkanı tarafından cinsel istismara uğrayan çaycı kadın durumu, yönetime bildirdiğini, suç duyurusunda bulunacağını söylediğinde Erzurum İl Başkanı ve bayan vekiller tarafından susturulmaya çalışılmış. Hakkını aradığında karşısına birçok engel çıkmış. Bu da yetmedi kadını sigortasız çalıştırıyorlarmış. Yani kadınlar sadece cinsel olarak değil emeği çalınarak, ekonomik olarak da CHP tarafından istismar ediliyor.

İşte böyle, kadını cinsel meta, cansız bir beden olarak gören CHP, kalkmış "Kadınların cinsel ve ekonomik istismarının önlenmesini" hedefleyen HÜDA PAR'a iftira atarak çirkef yüzünü kapatmaya çalışıyor.

Peki ya CHP içindeki kadın istismarı vakaları ortaya çıkınca CHP zihniyetli medya ne yaptı?

Sözcü'süyle, Halk TV'siyle, Birgün'üyle, Cumhuriyet'iyle, Oda'sıyla tüm olayları örtbas etti.

Üstelik hep bir ağızdan İstanbul Sözleşmesini getireceğiz diyen medya. İstanbul Sözleşmesi kadını daha fazla sömürmelerine imkan verecek çünkü. Bırakın kadınları korumayı bu sözleşme çocukların istismarını dahi normalleştirecek bir sözleşme. Hiç kimse bizim ne kadınları ne çocukları CHP'ye yem edeceğimizi sanmasın.

Can Ataklı utanmadan çıktı Erzurum İl binasında istismar edilen kadın için 'zaten o kadın yolluymuş' dedi. Kadına vahşice, hayvani güdülerle saldıran, onun kadınlık onurunu yerden yere vuran tecavüzcünün tarafını tuttu. İşte nerde bir CHP zihniyetli erkek varsa orada bulunan her kadın tehlike altında sayılır. Onlar kendilerine kadınları istismar etmeyi normal sayıyor, normal sayılmasını istiyorlar. Belki de bir hak olarak görüyorlar. Kim bilir?

Sera Kadıgil de öyle demedi mi?

Üstelik o bir kadın! Utanmadan mecliste o kadar vekilin karşısında "CHP içinde tecavüzler oldu mu, oldu. Tabi ki olacak" dedi. Bir kadın nasıl olur da kendi hemcinslerine yapılan bu barbarlıkları normal karşılayabilir. Üstelik bu Ülkede cinsiyet eşitliği yokmuş. Madem cinsiyet eşitliği yok, bu eşitlik sizin zihniyetinizde niye yok. Hani sizin gibi düşünmeyenler gerici, siz ilericiydiniz?  

Üstelik Can Ataklı yukarıda bahsettiğimiz olayla alakalı skandal bir yorum daha yaptı "Bir çocuğu istismar etmekle bir kadını istismar etmek aynı şey mi?" Yani kadına yönelik istismar daha önemsiz ve ciddiye alınmayacak bir meseleymiş Ataklı’ya göre.

HÜDA PAR’a saldırılarının en büyük nedeni aslında İslam'ın kadına verdiği değeri HÜDA PAR’ın sahiplenmesidir. CHP zihniyetinin aşağıladığı, cinsel bir meta olarak gördüğü kadını yüceltmesi, onu hürmete layık, saygın bir fert olarak görmesidir.

Ama boşuna sancılanmasınlar geliyor gelmekte olan!

 Kız çocuklarını diri diri toprağa gömülmekten kurtaran İslam; bugünün cahiliye önderleri olan Ebu Cehillerin sömürüsünden de kadınları, çocukları kurtaracak, onları layık oldukları saygınlığa ve hürmete ulaştıracaktır Allah'ın izniyle!

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar