• DOLAR 32.184
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2505.729
  • ...
İslami Cihad: Direnişten başka çare yok!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Cihad Hareketi'nden yapılan açıklamada, 

''Nazi işgal hükümetindeki bakanların katılımıyla Gazze'de yerleşimi yeniden tesis etmek  ve Batı Şeria'daki ilhak ve yerleşim genişletme planlarını teyit etmek için düzenlediği konferans sözleşmeleri ihlal etmekten ve uluslararası ihlallerden vazgeçmeyen işgalci varlığın gerçek niyetlerini teyit ediyor. 

İşgalci, suçlarını Amerikan yönetiminin sınırsız desteğiyle ve Siyonist propagandanın gereklerini yerine getirmek, işgalin suçlarına, ihlallerine, tüm yasaları çiğnemesine kılıf ve destek sağlamaktan başka işi olmayan Avrupa ve Batılı ülkelerden aldığı örtüyle yürütmektedir.

İnsani adaletin yokluğu, dünyanın bu bölgesinde güvenlik ve istikrarın sağlanmasını engelleyen en önemli nedenlerden biridir.

Batı'nın aldatıcı ve ikiyüzlü politikaları bu dünyada sağduyu sahibi hiç kimseden gizlenmiyor ve çifte standart politikalarının, aldatmanın ve Batı'nın ikiyüzlülüğünün en güçlü kanıtları arasındadır. Bazı ülkelerin UNRWA'ya yardımlarını kesme telaşı da bunlar arasında yer alıyor. 
-Filistin halkı kendisini ve topraklarını savunmak ve haklarını geri kazanmak için direnişten başka çare bulamayacaktır.''

Bu haberler de ilginizi çekebilir