• DOLAR 32.271
  • EURO 34.736
  • ALTIN 2399.423
  • ...
Ankara’da Filistin yararına kermes düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara Sivil Toplum Platformu (ASTP) öncülüğünde dün itibariyle Hacı Bayram Camii yakınında bulunan Şeyh İzzettin türbesi önünde kurulan "Kudüs Bilgilendirme Merkezi" alanında Filistin Öğrenciler Derneği Ankara Temsilciliği tarafından Filistinli Müslümanlar yararına 2 gün sürecek olan kermes açıldı.

Ankara’da yaptıkları yardım faaliyetleriyle adını duyuran Ankara Sivil Toplum Platformu öncülüğünde Filistin Öğrenciler Derneği Ankara Temsilciliği tarafından, Gazze’de işgalci siyonistlerin katliamına maruz kalan Filistin halkına destek amacıyla kermes açıldı.

Pazar günü saat 18.00'e kadar devam edecek olan kermeste Filistinli ailelerin ve öğrencilerin hazırladıkları yemek ve tatlı çeşitleri ile Filistin atkıları, Kudüs yazılı şapka ve tişörtler gibi çeşitli ürünlerin yer aldığı reyonlar bulunuyor.

Kermes hakkında bilgi veren Filistin Öğrencileri Derneği Ankara Temsilcisi Abdurrahman İssa, "2 gün devam edecek ve saat 10.00 ila 18.00 arasında açık olan kermesimize halk yoğun bir ilgi gösteriyor. Kermesten elde edilecek olan gelir Gazze’de siyonist katiller tarafından acımasızca katledilen Filistin'e yardımda bulunacağız.” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir