• DOLAR 32.267
  • EURO 35.441
  • ALTIN 2519.743
  • ...
Gazze'de siyonist vahşeti devam ediyor! Şehit ve yaralılar var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist rejimin sözde ordusunun, Gazze kentinin güneyinde bulunan Tel el-Heva, ez-Zeytun ve es-Sabra mahallelerine kara saldırısı gerçekleştirdiği bildirildi.

AA muhabirine konuşan görgü tanıkları, işgal ordusunun, bu mahallelere hava saldırıları eşliğinde kara saldırısı düzenlediğini aktardı. Tanıklar, yoğun hava saldırıları sonucunda birçok Filistinlinin şehit olduğunu ve birçoğunun yaralandığını belirtti.

Hedef alınan evlerin sahiplerinin "Davud", "Yasin", "Ebu Hivar" ve "Nasır" aileleri olduğunu ifade eden görgü tanıkları, işgal helikopterlerinin ve tanklarının Zeytun Mahallesi'nde yoğun ateş açtığını aktardılar.

Ayrıca, işgal rejiminin sözde ordusunun Zeytun'daki 8. Cadde ve Musallabe bölgelerine baskın düzenlediğini ve bazı birliklerin de Tel el-Heva Mahallesi'ne hareket ettiğini belirttiler.

Görgü tanıkları, işgal saldırıları nedeniyle yüzlerce Filistinlinin Gazze kentinin kuzeyine doğru yerlerinden edildiğine dikkat çekti.

Son 7 Ekim'den bu yana gerçekleşen işgal saldırılarında en az 34 bin 844 Filistinlinin şehit oldu, 78 bin 404 kişinin yaralandığı bildirilirken, binlerce kişinin enkaz altında olduğu ve sivil altyapının hedef alındığı vurgulandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir