• DOLAR 32.183
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2503.651
  • ...
Mardin'de HÜDA PAR tanıtım ve üyelik standı açıldı 
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

15 Temmuz Parkı Meydanı'nda açılan standa halkın ilgi göstermesi dikkat çekti. 

HÜDA PAR'ın tanıtımı ve halk ile tanışma amacıyla açılan stantta, halka tanıtım broşürleri dağıtıldı. Parti programını merak edenlere ise HÜDA PAR'ın parti programı ve şeker hediye edildi. 

HÜDA PAR'ı tanıtan broşürleri dağıtan gençler, halk tarafından partileri ile ilgili merak edilen tüm sorulara da cevap vererek bilgilendirmelerde bulundular. 

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, halkı doğru bilgilerle partiye üyelik çalışması yaparak HÜDA PAR’ın misyonunu anlatmaya çalıştıklarını belirtti. 

"HÜDA PAR'a günden güne artan teveccüh bazı karanlık güçleri rahatsız etmiş durumda" 

Gerçek adalet için 2012 yılından beridir HÜDA PAR olarak sahnede olduklarına dikkat çeken Çevik, "Toplumun yönetimine talip olmak, devleti idare etmek ve siyaset yapmak için 2012 yılından beri HÜDA PAR olarak ülkemizde siyaset sahnesindeyiz. Gerçek siyasetin insan fıtratına uygun, İslami, insani, ahlaki ve adalet ölçülerine uygun bir siyasetin nasıl yapılacağının ölçülerini biz HÜDA PAR olarak parti programımızda belirttik. HÜDA PAR'a günden güne artan teveccüh bazı karanlık güçleri rahatsız etmiş ve CHP, ZP, HDP gibi partilerin uydurduğu yalan algılarla insanlar galeyana getirilerek partimizin, farklı şehirlerde açtığı stant ve tanıtım yerlerine saldırmalarının önü açılmıştır. Bizler inanıyoruz ki bilmeden saldıranlar HÜDA PAR'ı HÜDA PAR'dan dinlediği zaman ya da hakkıyla kitapçığımızı okuduğu zaman yaptıklarından pişman olup kendilerini yanlış yola kanalize eden karanlık, şer güçlerine lanet okuyacaklardır." şeklinde konuştu. 

"Allah'ın izniyle HÜDA PAR durmadan yoluna devam edecektir" 

Artuklu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının açmış olduğu parti tanıtım ve üyelik standı hakkında bilgi veren Çevik, "Bizler de Artuklu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığımızın düzenlediği tanıtım standına iştirak ettik. HÜDA PAR dürüst siyaset ilkesini benimseyen, toplumu ayrıştırıp kutuplaştırmayan ve felaha ulaşmasını sağlamak amacıyla gecesini gündüzüne katan bir partidir. Tabi Cumhur İttifakı ile birlikte olmamız ve bazı partililerimizin AK Parti listelerinden aday olmasıyla Meclis'e girecek olması bazılarının uykusunu kaçırmaktadır. Bu karanlık güçler bir tane HÜDA PAR'lının bile Meclis'te olmasına tahammül edememektedir. Son zamanlarda bazı ulusal basın organlarında HÜDA PAR karalanmaya çalışılsa da bizler sahada halkımızla iç içe olduğumuz için halkımızın teveccühüne daha iyi mazhar olmaktayız. Tabi ki halkımızda bu yapılan karalama propagandalarının karanlık güçler tarafından yapıldığının farkına varmaktadırlar. Halkımızın da bizlere söylediği şudur, 'Bizler sizi bu karalamalar sayesinde tanıdık ve kitapçığınızı okuduk. Gerçekten de HÜDA PAR'ın bizlerin dünya ve ahiret saadetine vesile olacak muhteşem bir insanlık projesi olduğunun farkına vardık.' Bu saldırılar günden güne artsa dahi, Allah'ın izniyle HÜDA PAR durmadan yoluna devam edecektir. Şimdiye dek yaptığımız gibi bundan sonra da sorumluluğumuzun farkında olup buna göre hareket edeceğimizi ve onların karanlık hesaplarını Allah'ın yardımıyla bozacağımızı buradan ilan ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir