• DOLAR 32.456
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2445.154
  • ...
Cizre Mustazaf Der`den Bilgi Yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Cizre Mustazaflar ile Dayanışma Derneği Kültür Komisyonu tarafından lisede okuyan erkeklere yönelik "Peygamberimizin hayatını" konu alan İhsan Süreyya Sırma`nın kitaplarından bilgi yarışması düzenlendi.
 

Bilgi yarışması bugün saat 10.00`de Dernek Konferans Salonunda 6 grup halinde yapıldı. Her grupta 5`şer kişinin yarıştığı bilgi yarışmasında 1.olan 5 kişilik grubun her birine Abdulhamit Bilali seti hediye edilirken, yarışmaya katılan tüm öğrencilere de teselli mahiyetinde Şefkat Yayınlarının sorulu-cevaplı Şafii ilmihali hediye edildi.
 

Yarışmaya gözlemci olarak katılan Doğruhaber Gazetesi ve Kelhaamed Dergisi Cizre temsilcisi Kerem Değer ile İnzar Dergisi Cizre temsilcisi Abdullah Kurami, bu tür yarışmaların umut verici olduğunu söyledi. Programın güzel geçtiğini ifade eden Kurami, dün de ilköğretimde okuyan kız-erkek öğrencilere yönelik yarışma düzenlendiğini hatırlatarak, bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini belirtti.
 

Yarışma hakkında bilgi veren Dernek yöneticilerinden Mehmet İşlek, Bu tarz yarışmaların yaygınlaşması gerektiğini dile getirerek, öğrencilerin bu vesileyle bilgilerini sınama imkanı bulduklarını, artı ve eksiklerini görme imkanını da elde ettiklerini söyledi. İşlek, "Yarışma çok güzel geçmesine rağmen büyük ölçüde Resulullah`ın (sav) hayatından eksik bilgilerimizin olduğunu gördük. Rabbim muvaffak ederse eksikliklerimizi gözden geçirip, telafi etme gayretinde olacağız."Kitap en büyük dosttur" mantığıyla yarışmacı gruplarımıza kitap vermeyi uygun gördük" dedi.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/24365.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/24363.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/24361.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/24364.jpg

Tahirhan Osal - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir