• DOLAR 32.226
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2452.136
  • ...
Vali Güvençer: Yüreğimde firakın derin sancısı var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Vali Güvençer’i uğurlama törenine Belediye Başkanı Serdar Atalay, Tugay Komutanı Orhan Gündüz, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, Vali yardımcıları, İlçe Kaymakamları, kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“Yüreğimde firakın derin sancısı var”

 

Bir veda mesajı yayınlayan Bingöl Valisi M. Hakan Güvençer, “Benim için bin bir bereketi taşıyarak akıp coşan bir su gibi geçen iki yıl, beş aylık zaman zarfında sizlerle acısı tatlısıyla pek çok şeyi kardeşçe paylaştık. Şimdi veda vakti gelip çattığında aklımda yalnızca güzel hatıralar, yüreğimde firakın derin sancısı ve samimi dostluğunuzun ve dualarınızın muhteşem zenginliği var” dedi

 

“Refik-i Alamız her daim yanımızda olsun”

 

Vali Güvençer, “Omuzlarımda koca Bingöl’ün mukaddes mesuliyetinin ağırlığı yürürken, önümde hep Bingöllünün irfanının ışığı, kollarımda hep siz sevgili kardeşlerimin güçlü desteği, ayak izlerimin yanında binlerce hemşehrimin kavi ve müstekar ayak izleri vardı. Menzili müstakim ama uzun, güzergâhı zorlu, ama yolcuları ile kutlanmış bu seyahatte cisimlerimizce belki küçük lakin niyetlerimizce büyük adımlarımızla karınca/kararımızca su taşıdık birlikte. Zaman ve mekân, su ve ateş, yol ve menzil şahidimiz, Refik-i Alamız her daim yanımızda olsun.” diye konuştu.

 

“Emanete sadakat hakiki borcumuzdur”

 

Vali Güvençer açıklamasının devamında, “Haktır ki; emaneten ve vekâleten birbirimize alıp verdiğimizin gerçek sahibi Hakk’tır. Emanete sadakat hakiki borcumuzdur. Borçlu kalmak, borçlu gitmek istemem. Onun için sizleri Allah’a ısmarlamadan önce bana haklarınızı helal etmenizi mahçubiyetle istirham ederim” ifadelerini kullandı.

 

Vali Güvençer, “Bütün Bingöllü hemşerilerime, Sayın Bakan’ıma, milletvekillerimize, sevgili Vali Yardımcısı ve Kaymakam kardeşlerime, Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimize, Üniversitemiz ve yargı camiamızın saygıdeğer üyelerine, silahlı kuvvetlerimiz ve kolluk güçlerimizin fedakâr görevlilerine, İl Genel Meclisi üyelerimize, kamu çalışanı arkadaşlarıma, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti teşkilatları ve basın mensuplarına en içten şükranımı arz ile sizlere veda ediyorum. Sevgili Bingöl’ümüzün bahtı açık, ufukları aydınlık, istikbali adının çağrıştırdığı gibi bereketli ve muharrem olsun. Allah’a emanet olunuz.’’şeklinde konuştu. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir