• DOLAR 32.554
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2425.598
  • ...
Camii yararına kermes açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Tatvan Saadet Camisinde caminin inşaatı, ihtiyaçları ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kermes açıldı. Kermese halkın ilgili büyük…

 

Kermes ile ilgili görüştüğümüz Berken Subaşı, “Elhamdülillah bugün yetişen talebeleri gördükçe amacımızın hakikatini görüyor ve görmekteyiz. Halkın hem maddi hem manevi yönden yardım ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi. 

 

 

Saadet Camii İmam Hatibi Mesut Dağdağan ise “Yıllardır geleneksel olarak Saadet Camii hizmeti inşaatı hafızlık ve gündüzü talebelerin yararına hayır çarşısı tertip ediyoruz.  Ülkemizin birçok yerinden hayırseverlerden ürünler alıyoruz. Halkımızdan Tatvanlımızdan çevre il ve ilçelerden esnafların verdiği yardımlar, bacılarımızın gönderdikleri yemek çeşitleri, sözünü ettiğimiz hizmetin yararına satılmaktadır. Hizmet mahallimizde altı noktada 668 talebeye hizmet vermekteyiz. Yaklaşık 80 tane yatılı talebemiz var. Günlük 80 kişilik yemek çıkmaktadır. Tabi bunların giderleri var, o gideri karşılamak için hayırseverlere müracaatımız bulunduk. Bu tür etkinliklerle ihtiyaçlarımızın bir kısmını karşılamış oluyoruz’’ dedi. (Menderes Beysülen-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir