• DOLAR 32.215
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2413.627
  • ...
Şanlıurfa'da yetimler için konut yaptırılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şanlıurfa Hayrat İnsani Yardım Derneği, Kanada ICNA Relief Yardım Kuruluşu desteğiyle 11 yetim aile için konut yaptırıyor.

Haliliye İlçesi Devteşti Mahallesinde bir hayırsever tarafından bağışlanan arsada yaptırılacak konutlar için temel atma töreni düzenlendi.

Program Zeydan El Siveys tarafından okunan Kur'an'ı Kerim ile başladı.

 

Törende konuşan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Metin Esen, "Yetimler başta olmak üzere insani yardıma ihtiyacı olan herkese yardıma koşan Hayrat Vakfı'mızın yetim evinin temelini atacağız. Bundan çok mutluluk duydum. Bu yapılacak olan hizmete şahitlik etmekten mutluluk duyuyorum. Güzelliklerin devam ettirilmesi için bu yapılan çalışmayı önemsiyorum." diye konuştu.

Törende konuşan Hayrat İnsani Yardım Derneği Başkanı Avukat Hakkı Aygün,"Burada çok hayırlı bir çalışma için toplanmış bulunuyoruz. Temel atma törenimiz var. Öncelikle Şanlıurfa Bölge Temsilcimiz Abdullah Toprak kardeşimi tebrik ediyorum . Kıymetli babaları Hacı Ahmet Toprak amcamız bu arsayı derneğimize bağışladı. Kanada ICNA Relief Yardım Kuruluşu ile beraber onların desteğiyle burada 4 katlı 11 ailenin kalabileceği yetim ailelerin barındığı bir merkezi inşa edeceğiz, kısa zamanda hizmete açacağız." şeklinde konuştu.

Kanada İmamlar Birliği Başkanı Münir Ez-Zahur ise yaptığı konuşmada, "Bugün burada olduğum için çok mutluyum. Bugün Hayrat Vakfı ve Derneği'ndeki tüm çalışanları çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Çok güzel işler yapıyorsunuz. Cenab-ı Hakk sizi iki cihanda mükafatlandırsın. " ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından temel atma töreni gerçekleşti.

Tören yapılan dua ile sona erdi. (İLKHA)

 

 

 

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir