• DOLAR 32.301
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2433.337
  • ...
Örnek alınması gereken asıl Kahraman Hz. Muhammed`dir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Gaziantep`in Nizip ilçesinde müftülük tarafından Gaziantep İlahiyat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ali Akpınar, Nizip kaymakamı Yaşar Karadeniz ve ilçe müftüsü Dr. Mustafa Genç`in katılımıyla coşkulu bir kutlu doğum etkinliği düzenlendi.
 
Nizip belediye düğün salonunda yapılan program, Nizip müftülük camii imamı Mahmut Durmuş`un Kuran-I Kerim tilavetiyle başladı.
 
Müftülük ilahi grubunun okuduğu ezgilerden sonra program bir konuşma yapan Prof. Dr. Ali Akpınar, peygamberimizin (sav) sadece kutlu doğum haftalarında değil tüm zamanlarda ve mekanlarda anılması ve örnek alınması gerektiğini bildirdi.
 
Akpınar, Hz. Muhammed`i (sav) hayatın her alanında kendimize örnek almamız gerektiğini belirterek, Kutlu Doğum Haftası`nda insanlardan küs olanların barışması, namaz kılmayanların bu haftayı bir milat edinerek namaza başlamaları gerekiyor" dedi.
 
Akpınar konuşmasının sonunda, "En değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza gösterilmesi gereken asıl kahraman ve önder peygamberimizdir" dedi.
 
Akpınar`ın konuşmasından sonra Program, belediye düğün salonundan Nizip çarşı camii avlusuna alındı.
 
Orada hazırlanan yemeklerin yenmesinden sonra program Nizip müftüsü Dr. Mustafa Genç`in katılanlara teşekkür konuşmasıyla sona erdi. (Bayram Çakar - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir