• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Sapkınlığı savundular, İslam'a saldırdılar; İSLAM’A SALDIRI KABUL EDİLEMEZ!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş geçtiğimiz cuma hutbesinde; “İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtiliği, Eşcinselliği lanetliyor.” dediği için hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Haddi aşmakta sınır tanımayan Ankara ve İzmir Baroları ise yazdıkları küstah metinlerle İslam'a saldırdılar. Siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve Müslüman halk, İslam'a saldırının kabul edilemez olduğunu söyledi.

CUMA HUTBESİNDE İSLAM'IN ŞİARLARINI SÖYLEDİ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Ankara Hacı Bayram Camii’nde okuduğu cuma hutbesinde, "Ey insanlar! İslam sarhoşluk verici ve uyuşturucu maddelerin içilmesini haram kılıyor. Çünkü her yıl yüzbinlerce insan bu yüzden hastalanıp, ölüyor. Yüzbinlerce insanın aklı zarar görerek sarhoşluk halinde ve uyuşturucu aldığı esnada, cinayetler işliyor, kazalar yapıyor. Geliniz sarhoşluk verici ve uyuşturucu maddelerle topyekûn mücadele edelim. Ey insanlar! İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti? Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir, bunun hikmeti. Yılda yüzbinlerce insan gayri meşru ve nikahsız hayatın İslami literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu HİV virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim." Söylediği bu sözler sapkınlığın savunucularını rahatsız etti.

SAPKINLIĞI SAVUNDULAR

İnsan Hakları Derneği Ankara Şubesi, Prof. Dr. Erbaş'ın bu sözleri, Diyanet İşleri Başkanı olarak İslam'ın hükümlerini ve şiarlarını hatırlattığı için sapkınların avukatlığına soyunarak Diyanet İşleri Başkanı Erbaş hakkında, sapkın LGBT'lilere yönelik nefret söyleminde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

BAROLAR BARDAĞI TAŞIRDI: İSLAM’A SALDIRDILAR

İzmir ve Ankara Barosu da hutbede İslam'ın hüküm ve şiarlarını hatırlatarak "İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, eşcinselliği lanetliyor" dediği için Ali Erbaş üzerinden İslam'a saldıran bir metin yazdı. Metinde aziz İslam'ın değerlerine ve şiarlarına saldırılırken sapkınlık normalleştirilmeye çalışıldı. Barolara bir destek de  'karanlık oda'dan geldi. Oda TV adındaki karanlık grup Ali Erbaş'ı savunanlara trol diyerek safını belli etti.

ALİ ERBAŞ'A VE İSLAM'A SAHİP ÇIKILDI

İslam'ın şiarlarını hutbede anlattığı için hakkında suç duyurusunda bulunulan Ali Erbaş'ı toplumun büyük bir kesimi bağrına bastı. Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Müslüman halk, İslam'a saldırmanın bu kadar rahat olmaması gerektiğini belirtmek için hem sosyal medyada hem de geleneksel medyada seslerini yükseltti.

İSLAM'A SALDIRI KABUL EDİLEMEZ!

Prof. Dr. Ali Erbaş'ın yalnız olmadığını kamuoyuna duyurmak için yazılı bir açıklama yapan Türkiye Aile Meclisi ve bileşenleri, irat edilen hutbenin İslâm'a aykırı olmadığını hatırlatarak, aileyi ifsat eden kanunlara dikkat çekti. Aile meclisi adına açıklama yapan Aile Meclisi Başkanı Âdem Çevik, " İslâm'ın eşcinsellik hakkındaki hükümlerinin mi yoksa Prof. Dr. Ali Erbaş'ın İslam'ın eşcinsellik hakkındaki hükümlerini minberden tebliğ etmesi mi kendilerini rahatsız etti?  İstanbul Sözleşmesi, CEDAW, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği gibi uygulamalar sebebiyle söz konusu kesimler fütursuzca hareket ediyor. Neslin ifsadına sebep olan ve aileleri dağıtan bu tür sözleşme ve uygulamalar derhal iptal edilmeli.

"ASIL NEFRET SÖYLEMİ, İNANÇLARI HİÇE SAYAN BİR AVUÇ ŞARLATANIN SÖYLEMİDİR"

İnsan ve Medeniyet Hareketi ise konuyla ilgili, “Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışan ve sapkın düşüncelerini meşrulaştırmaya çalışanlar bilmelidir ki eşcinsellik haramdır ve Müslüman bir toplumda yeri yoktur. İslam dininde korunması gereken beş esastan biri de neslin korunmasıdır. Bu çerçevede dinimiz ahlaksızlığın yaygınlaşmasını istemez ve onunla mücadele edilmesini emreder. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın hutbede söylemiş olduğu sözleri sonuna kadar destekliyoruz. Ülkemizde ahlaksızlığın yaygınlaşması için çaba sarf eden sapkın zihniyetli kişi ve kuruluşları şiddetle kınıyoruz.” açıklaması yaptı. İnsan Hakları Cemiyeti Genel Başkanı Avukat Mehmet Karadağ ise baroların skandal metinleriyle ilgili, "Asıl nefret söylemi; inanç ve fıtratı hiçe sayıp aşağılayan bir avuç şarlatanın hadsiz söylemleridir." ifadelerini kullandı.

"SAPKINLIKLARINI ORTAYA KOYAN BU GÜRUHA KARŞI SESSİZ KALINMAMALI"

HÜDA PAR Genel Başkan Danışmanı Dr. Halef Yılmaz da baroların sapkınlığı destekleyen ve İslam'a saldıran küstah mesajına sert tepki gösterdi. Yılmaz, "Bu açıklamayla batının bozuk zihniyetli öncü gücü gibi 7-8 nesil önceki kendi büyüklerine de hakaret eden milletin değerlerini aşağılayan ve zihin altı sapkınlıklarını ortaya koyan bu güruha karşı sessiz kalınmamalıdır." ifadelerini kullandı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir