• DOLAR 32.597
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2450.893
  • ...
İstanbul Hür Gençlik,  "Ahde Sadık kalanlar" programı düzenleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Pendik İlçe Gençlik kolları, 26 Şubat Çarşamba akşamı Yunus Emre Kültür Merkezi’nde şubat ayı şehadet ayı farkındalık etkinlikleri kapsamında "Ahde Sadık Kalanlar" temasıyla bir etkinlik düzenleyecek.

Dr. Abdulkadir Turan’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte dünyanın birçok ülkesinde şehid olanlar anılacak. Bunun yanı sıra örnek şahsiyetlerin mücadelesini konu alan tiyatro gösterimi ile birlikte ilahi ve ezgiler seslendirilecek.

Düzenleyecekleri etkinlik ile ilgili bilgi veren Pendik İlçe Başkanı Erdal Almalı, "Bir mum misali çevresini aydınlatırken canını feda ederek Rabbine kavuşan şahsiyetleri anmak ve anlamak adına Pendik Gençlik Kolları Başkanlığımız bir program tertip edecektir. Bu kapsamda dünyanın farklı coğrafyalarında şehid olanları anacağımız etkinliğimizde yaşantısıyla iz bırakarak, şehadetiyle ahdini yerine getiren öncüleri anacağız. Başta şubat ayı içerisinde şehadet şerbetini içerek Rabbine kavuşan şehitler olmak üzere, Yasin Börü ve Arkadaşları, Aytaç Baran, Mavi Marmara Şehitleri, 15 Temmuzda şehid olan partimizin üyesi Mehmet Karaaslan ve birçok şehidin hayatından kesitler sunacağız. ‘Ahde Sadık Olanlar ‘ temasıyla 26 Şubat Çarşamba akşam saat 20:30’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Gençlik Kollarımızın düzenleyeceği etkinliğe başta gençler olmak üzere herkesi davet ediyoruz." dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir