• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Terörist İsrail Askerlerinin Açtığı Ateş Sonucu Bir Filistinli Öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kudüs`ün kuzeyinde yer alan Meala Adumim Yahudi yerleşim yeri yakınlarındaki ez-Zaim kontrol noktasında gece saatlerinde İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu, bir Filistinli hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Filistinlilere ait yerel Ecyal radyosu hayatını kaybeden Filistinlinin Ekrem Bedii Bedir (40) olduğunu ve başından aldığı kurşun yarasıyla öldüğünü, Eşref Halid es-Sebti ve Halid İmad Ziyad isimli Filistinlilerin yaralandığını ileri sürdü.

İsrail medyası, üç Filistinlinin içinde bulunan aracın askeri kontrol noktasına girdikten sonra "dur" emrine uymadıkları, olayın bu nedenle meydana geldiğini ileri sürerken, Filistinli kaynaklar, aracın yanlışlıkla askeri kontrol noktasına girdiğini durumun farkına vardıkları anda geri dönmeye çalıştıklarını ancak askerler tarafından üzerlerine ateş açıldığını iddia etti.

Bu arada yaralılar Ramallah`taki Filistin Tıp Merkezi`ne kaldırılırken, İsrail askerlerinin öldürülen Filistinlinin ailesine teslim edilmesine henüz izin vermediği belirtildi. 

aa

Bu haberler de ilginizi çekebilir