• DOLAR 32.548
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2429.827
  • ...
Bakan Şimşek`ten Dar Gelirli Ailelere Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Beşiri`de verdiği iftar yemeğinin ardından ilçe merkezindeki dar gelirli aileleri ziyaret etti.

 

Bakan Şimşek ve beraberindeki heyet önce Abdulhakim Sezgin`in evini ziyaret etti. Aile hakkında bilgi edinen Bakan Şimşek, çocukların eğitim durumları hane durumunu göz önünde bulundurarak aile durumuna göre yardımlar yapıldı. Ailede yaşayan tüm fertlere birer adet giyim paketi birer adet gıda paketi ve 500 TL`lik bir hediye çeki verildi. Ayrıca evdeki eksik olan elektronik malzemeler tespit edilip valilikçe veya kaymakamlıkça sonradan temin edileceği öğrenildi.

Bakan Şimşek, ikinci hane ziyaretini Vasıf Çelik adlı vatandaşın evine yaptı. Kendisi ve eşi özürlü olup üç çocuğu üniversite okumaktadır. Hanede yaşayan tüm fertlere birer adet giyim paketi 500 TL`lik hediye çeki 1adet gıda paketi ve eksik olan elektronik malzemeler temin edildi.

Sonradan Beşiri`de olan taziye çadırlarını ziyaret eden Bakan Şimşek son olarak üçüncü aile Alamettin Hoşerin evini ziyaret etti. Hane ile sohbet edip durumları hakkında bilgi alan Bakan Şimşek, hanede yaşayan tüm fertlere giyim paketleri gıda paketi ve 500 TL`lik hediye çekleri teslim edildikten sonra Beşiri`den ayrıldı. (Kenan Önder - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir