• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Halı Sahalara Geç Saat Tepkisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır merkezde halı sahaların geç saatlere kadar işletilmesi halı saha yakınında ikamet eden vatandaşları rahatsız ediyor.

 

Diyarbakır`da yüksek sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar balkon kapılarını, pencerelerini açık tutmak zorunda kalıyor. Evi halı saha çevresinde bulunan vatandaşları gece geç saatlerinde halı sahadaki gürültü ve bağırılmalar rahatsız ediyor.

 

Özel bir halı saha yakınında ikamet eden Recai T, halı sahada futbol oynayan oyuncuların çevredeki yüzlerce insanı rahatsız ettiğini belirterek, \"Gece olma hasebiyle çevremiz sakin bir hal alıyor. Malumunuz, Diyarbakır sıcağı nedeniyle pencerelerimizi açık tutmak zorunda kalıyoruz. Gece saat 01.00`e kadar insanlar halı sahada oyun oynayıp, bağrışıyor. Hatta bazen kavgalar bile yaşıyor futbol oynayanlar. Biz de bundan doğal olarak rahatsızlık duyup nasibimizi alıyoruz\" ifadelerini kullandı.

 

Vatandaşlar, konuya ilişkin düzenleme ve takibatın sorumlular tarafından yapılmasını gerektiğini vurguladı. (Ayetullah Turgut - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir