• DOLAR 32.265
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2424.143
  • ...
El Ele Hep Birlikte Namaza Yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Ensar Vakfı Ordu Şubesi Ordu İl Müftülüğü işbirliğinde Ordu Merkez ve Merkez Köy Camilerinde 40 günlük namaz yarışması etkinliği düzenliyor.

Ensar Vakfı Ordu Şubesi Başkanı Olgun Küçük etkinliğin ayrıntılarını açıkladı. Buna göre 18 Haziran 2012 Pazartesi başlayacak olan etkinlik 27 Temmuz 2012 Cuma günü içine alan 40 günlük süreyi kapsıyor. Yarışmaya 7-18 Yaş grubundaki çocuk ve gençler, Ordu merkezindeki ve merkez köylerindeki tüm camilerde katılabilecek. Cami imamı “Gençler Namaza Koşuyor Yarışması-Namaz Çizelgem” formunu her genç için düzenleyecek camiye gelen çocuk, genç de her gün kıldığı her vakit için çizelgesine 20 puan alarak imzalayacak. 40 gün sonunda birinciye, ikinciye ve üçüncüye birer Bilgisayar ve sonraki 100 çocuk, gence de birer Bisiklet hediye edilecek.

Küçük, sözlerini şöyle sürdürdü:

Amacımız Ensar Vakfı’nın da üyesi olduğu “Türkiye Namaz Gönüllüleri Platfomu” Ankara-Kızılcahamam Asya Termal’de 4-5 Nisan 2012 tarihlerindeki Çalıştay Sonuç Bildirgesi kararları çerçevesinde Ordu merkezi ve merkez köylerindeki 7-18 yaş arasındaki çocukları ve gençleri namazla ve camiyle buluşturmak, tanıştırmaktır.Ensar Vakfı Ordu Şubesi olarak büyüklerin, baba ve dedelerin camiye namaza giderken gençlerin de ellerinden tutmalarını istiyoruz.

Okulların Yaz tatiline girmesiyle birlikte milyonlarca öğrenciyi 18 haziran’da başlayacak olan yaz kur’an kurslarının heyecanına “Gençler Namaza Koşuyor, El Ele Hep Birlikte Namaza” Yarışması daha da heyecan katacak. Etkinliğin düzenlenmesinde işbirliği yaptığımız ve desteğini alacağımız başta sayın il Müftümüz Mustafa KOLUKISAOĞLU olmak üzere tüm cami imam ve görevlilerine teşekkür ediyorum.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir