• DOLAR 32.788
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2457.99
  • ...
Halid Meşal'dan Kudüs şehidi Hasan Saklanan'a ilişkin açıklama!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hilal Hikmet Yeşilbudak

Halid Meşal, şehit Hasan Saklanan'ın cenazesinde yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; 

Geçmişte ve bugün Filistin davasına şan ve sonsuzluk sayfaları yazmayı reddeden büyük Türkiye'yi ve onun büyük halkından Şanlıurfalı kahraman şehit Şeyh Hasan'ın ailesini selamlıyorum. Türkiye, Siyonistlerle aramızdaki çatışmanın 100 yılı aşkın süredir sahnesinde yer alıyor ve bugün sayfaları, Marmara gemisinden sonra yenileniyor.

Kahraman şehit Hasan, Gazze'ye destek, Mescid-i Aksa seline katkı olarak Filistin uğruna ve Kudüs'ün bereketine ve mübarek topraklarına damgasını vurdu. Şehit Hasan'a Allah'tan rahmet, şehidin babası Ebu Hasan'a da selamlar gönderiyorum.

Bunlar kahraman doğurmuş cömert bir ailedir. Hasan, kökleri ve kökleri mübarek olan bir kahramandır. Bu aile, Filistin topraklarında Allah rızası için şehit vermiş olmanın gururunu yaşamaktadır.

Bu günler Allah'ındır ve Allah'a yemin ederim ki, bunlar Filistin'in özgürleştirilmesi ve tüm milletimiz için tehlikeli olan siyonist projenin yenilgiye uğratılması yolunda şanlı bir tarih yazacak günlerdir.

Siyonistler bizim düşmanımızdır, sizin de düşmanınızdır Filistin'e, Araplara, Müslümanlara, Türkiye'ye, milletin topraklarına ve hatta tüm insanlığa tehlikedir.

Filistin halkı, milletini ve insanlığı savunmak için bu Siyonist projeye ve Cenab-ı Hakk'ın izniyle sekizinci ayını dolduran Mescid-i Aksa seline karşı direnmekten gurur duymaktadır. 

En son silahlarla donatılmış ve Batılı güçler tarafından desteklenen siyonist oluşum, Gazze'de savaşamamış, bölgeye gelip dolaşırken, orduları bozguna uğratmış, kendisini yenilmez bir ordu olarak tanıtırken yıldırım savaşları ardından Gazze'de boğuldular.

Allah, Gazze halkını, kararlı bir şekilde, topraklarına tutunarak, fedakarlık yaparak, cihat hayatı yaşarken görüyor; Kudüs ve Batı Şeria halkı da öyle. Allah, Gazze'ye galip gelen imanla, Kuran'la cihad ve direniş bayrağını taşıyan İslam milletine zafer nasip edecektir.

Amerika'da, Avrupa'da, Doğu'da, Batı'da bu muazzam etkileri görüyorsunuz ve insanlar kitleler halinde Allah'ın dinini benimsemeye başladı ve kamuoyu değişmeye başladı, özellikle de genç nesili değiştirene şükürler olsun. 

Ey şehit Hasan'ın ailesi, Hasan'ın şehadeti ile bir yıldız ve şeref nişanı kazandınız ve onun bereketini ailenizde, güvenliğinizde, sağlığınızda, refahınızda, istikrarınızda göreceksiniz.  Geçiminizde, evlatlarınızda her türlü şehitlik, dünyada ve ahirette sınırsız nimettir, dolayısıyla övünmelisiniz Ey Türkiye'deki halkımız, Allah şehit Hasan'a rahmet etsin, bu Filistin şehidi. Gazze şehidi, Kudüs şehidi, Mescid-i Aksa şehidi,  şehidi, bu Türkiye şehididir.

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir