• DOLAR 32.48
  • EURO 34.756
  • ALTIN 2439.697
  • ...
İskenderun`da  Kutlu Doğum Hazırlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HATAY - İskenderun, Hz. Peygamber`in (sav) mevlidini kutlamaya hazırlanıyor. Peygamber Sevdalıları Platformunun 29 Nisan Pazar günü İsa Taş plaza`da yapacağı Kutlu Doğum Etkinliğinin hazırlıkları tamamlandı.
 
Platform yetkilileri yaptıkları açıklamada; Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında hazırladıkları afişler, el ilanları ve davetiyelerin yanında, Kutlu Doğum CD`lerinin dağıtıldığını belirttiler.
 
Peygamber Sevdalıları Tertip Komitesinden Muhammed Aybakan, yaptığı açıklamada, "İskenderun peygamber sevdalıları olarak Alemlere rahmet olarak gönderilen, Hz Muhammed`in (sas) `İskenderun şehrimize geliyor` düşünce ve bakış açısıyla bütün hazırlıklarını tamamladığımız kutlu doğum etkinliğine, bütün şehir halkımızı davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Aybakan, "Kutlu Doğum Haftamızın tüm dünya Müslümanlarına huzur getirmesini İslam aleminin içine düştüğü sıkıntıların aşılmasına ayrılıkların son bulmasına ve vahdetin oluşmasına vesile olmasını temenni ediyoruz. Peygamber sevdalıları olarak bütün halkımızın kutlu doğum haftasını en içten dileklerimizle kutluyoruz.Ve 29 Nisan Pazar günü İsa Taş Plaza`da saat 13.30′da başlayacak olan etkinliğe tüm peygamber sevdalısı halkımızı davet ediyoruz" dedi. (Ömer Cengiz Özkan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir